Madem elinizi eteginizi çekin evinizde oturun. Kendi hallerinde ne halt efiyorlarsa etsinler rek kelimede etmeyin yardım da etmeyin.
Esiniz belki de ilerde bana neden demefin diye size kizacskti o yukten kurtulmus oldunuz. ayyuka cikicak nasilsa.
Sanki direk bana yazılmış gibi hissettim.
Tamam kadın kandırmis olabilir olmayadabilir.
Benim kaynim gerizekalı embesil evli barklı kadına göz koymuş kadın bosanmis olsa tamam ama suan evli..
Valla artık takmiyorum dün eşime söyledim eşim gitmiş gereken herseyi yapmış söylemiş bağırmış ama hayat benim hayatım karismayin demiş bu saatten sonra bişi yapılmaz olanları uzaktan izliycez ne hali varsa görsün herkesi ezip geçiyor geçsin anne baba sözü dinlemeyen çocuğu mahallenin imamı .... misali.
Biri demiş yukarda deveyi diken insanı ... demiş çok doğru demiş valla :)
Birde @AdAm_OLaCaK_KIZ uyarmisti beni sağolsun sabah kayinvalidem duymuş herhalde eşime soyledigimi kaynimla konuştuğunu sabah aramış beni ben uyurken insana yaramazsin kendimi durdurmam lazım herkeze kosuyorum kimse uzulmesin vs diye ama yapmam gerek.
Yarın öbür gün o kadınla evlenir kaynim o gelin iyi olur ben kötü
Bence kaynınızı alıp acilen bir psikoloğa götürmeniz gerekiyor. Kadın zaten belli ki şuan kocasından kurtulup dayanacak bir kapı arıyor kendine. Bu kaynınız olsun, olmasın farkedeceğini düşünmüyorum. Kaynınızın işe bakış açısı, kurduğu cümleleri ise tamamen psikolojisi bozuk birini andırdı bana. Allah yardımcınız olsun, psikolojik destek şart.-Selam Kızlar konuyu açtım çünkü dün kayinvalidem bize geldi oturduk kaynimdan söz açıldı.
Kaynim dediğim dedik annemle babama kök sokturen kavgacı biri neyse.
Dedim anne x kaynim nasıl dedi iyi eama başımız dertte gene ne oldu vs felan derken is yerinde birine aşık olmuş ki evlenemem ben evlilik saçmalık diyen biriydi 22 yaşında.
DediM anne olucak genç adam ama şaşırdım kimseyi istemedi dedim günü birlik ilişkilerinden başka.
Dedi öğle değil kız kız değil meğer kadın evliymis 25 yaşında 1 kız çocuğu varmış eşiyle bosanmamis ama boşanmak için zaman kolluyormus vs.
Duyunca şoka girdim.
Kaynima 4 ay sonra kacalim demiş .
Kaynimda aydina gideriz kimse bulamaz bizi demiş.
Anneme anlatmis annem ağlıyor sinirleniyor.
Işın kötü tarafı kocası duysa kaynimi vurur.
Babaya soyluyemiyoruz yeni baypass oldu ölümden döndü doktorlar stres yasak bir daha kalp krizi durumunda kaybedebiliriz dedi.
Eşime soyleyemem yani abisine eşim döver aşırı sinirli özellikle böyle konulara tahammulu olamaz.
Zaten annem sikistirdi Sakin abisine a söyleme x i mahfeder dedi.
Ne yapsak ne etsek bilemedik kadın ağlıyor sürekli oğlumun başı yanicak diye.
Nasıl bir olaya düştük bilemedik.
Fikri olan varsa yazsın annem is yerinde gizlice patrona anlatmayi düşünüyor patron kovsun diye.
Bizimki çünkü kaptirdi kendini telde sürekli askimli cicimli sen merak etme kacicaz vs diye konusuyormus annem duymuş hep
Midem bulandı kadının yaptığına bizimkininde kadının evli olup ve kızını kabul etmesinden :/
ay çok üzüldüm yaEski Konu ama şunu belirtmek istemiyorum kaynim kadınla kaçtı 1 ay oldu kaCali kadın kaynimdan gebe imiş.
Ve hala evli kadın kocası didik didik ariyormus her yeri kariyi bulmak için.
Sonları hayırlı görünmüyor.
Anne babası öğrendi sinir krizi geçirdi kayinpederim.
Ne ölüme ne dirime diyor.
Ama kadını n Hamile olduğunu bilmiyorlar.
Aldırmak istemiyormus seviyormus kabul ediyormus kadinin esin mi kaynim dan mi gebe bilmiyoruz.
Çok garip bir dünyada yaşıyoruz onu anladimm
ay çok üzüldüm ya
hem senin kp kv ye hem eşine hem de o kadının eşine
allah sabır versin çok zor bir durum
peki kaynın o bebek kendisinden değilse yine de kabul edyor mu
Oha neler yasiyor millet ya.
Siz de gorusmeyin.
Kendi pisliklerinde bogulsunlar.
ahlaksız işte...Kabul ediyor kadın senden demiş bilemedik vallaamin canım birde kadının 4 yaşında kızı var düşün o koydeymis nasıl anne ise kızını bırakıp kaçıyo hemde burda gebe kalio
ay yok daha nelerEşime dedim asla ve asla kapıya giremezler demiş Hani gelelim yigenimi goreyim + tanissunlar yengemle dedim asla çok büyük kavga cikaririm gelirlerse sokmam eve.
Kız kadının kocası fellik fellik arıyor bunları kulagimiza geliyor valla bilemedim sonlari ne olur benim tek uzuntum baypass olan kayinpederim e için içini iyiyen kayinvalideme.
Vee ailesine zarar gelmesinden korkan eşime
Eşime dedim asla ve asla kapıya giremezler demiş Hani gelelim yigenimi goreyim + tanissunlar yengemle dedim asla çok büyük kavga cikaririm gelirlerse sokmam eve.
Kız kadının kocası fellik fellik arıyor bunları kulagimiza geliyor valla bilemedim sonlari ne olur benim tek uzuntum baypass olan kayinpederim e için içini iyiyen kayinvalideme.
Vee ailesine zarar gelmesinden korkan eşime
Valla turtacim sonlarini pek iyi gormuyorum.
Muhtemelen adam bunlari bulur, ikisinin de agzini yuzunu dagitir. Bunu duyan kpin insallah kalbi dayanir...
Adamla kadin bosanma asamasina gelince adam cocugu alir haliyle. Kadinin annelik damari agir basar senin kayni birakir. Senin kayin da size geri doner. Bir kac sene sonra benzer bir vukuatla yeniden aranızda olur.
Valla turtacim sonlarini pek iyi gormuyorum.
Muhtemelen adam bunlari bulur, ikisinin de agzini yuzunu dagitir. Bunu duyan kpin insallah kalbi dayanir...
Adamla kadin bosanma asamasina gelince adam cocugu alir haliyle. Kadinin annelik damari agir basar senin kayni birakir. Senin kayin da size geri doner. Bir kac sene sonra benzer bir vukuatla yeniden aranızda olur.
ahlaksız işte...
ay allahım kaynının mantığı uçup gitmiş
nasıl böyle bir kadınla kaçabildi?
e peki eşi boşayacakmı ki bu kadını?
ya boşamazsa nolucak?
bir ömür kaçak mı yaşayacaklar?
ay yeminle üzüldüm eşine ve ailesine, hayırsız evlattan çekecekleri varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?