- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
Yok benim için düzeltmene gerek yok; sence sakıncası olmadıktan sonra bana niye dert olsun? Alemsin yani.Düzeltme varsa duzelteyim ne kadarda dert oldu size
En mantıklısı....Eşim Kaynimla görüşmüş bağırmış çağırmış sonra sakince olum yapma etme bak babam hasta seni evlatlıktan siler bak eşi d uyarsa öldürür sizi bosansin öğle düşün madem bu kadar seviyorsun istiyorsun annemi karşına aliyorsun vs baya anlatmis
Kaynim in dediği hayat benim hayatım siz karisamazsiniz babam silerse silsin seviyorum bosanacakmis bekliyorum ben cocuguda kabuk ettim üvey babası olucam.
Görüşüyoruz seviyorum karismayin demiş
Eşim eve bir hayli sinirli geldi.
Bundan sonra annemlere yanlız gitmek yok adam her an ogrenebilir.
Ee dedim öğrenirse vurur hem kariyi hem bizimkini dedi anlamiyormus laftan.
Allah ıslah eylesin.
Eşime sen karışma dedim dedi ben karismam sen ve kızımız önemlisin dedi kapandı konu uzaktan seyredecez bakalım
Dunyanin civisi cikmis herkes her onune gelenle maasallah.
Gonul bu evli bekar bir baskasina isinabilir ama IRADE diye bir sey vardi unutuldu mu?
evet dikkatimi çektinkadin evliymis ama ..dikkatini cekerim..
Kendi düşen ağlamaz. .
Allah kaynına akıl fikir versin. .
evet dikkatimi çektin
çocuk da evli kadından uzak durması gerektğini bilmiyomuş dikkatini çekmek isteeeerrr iyi günler dilerim :)
Aynen ya... kadin evli diye bütün suç kadının oldu. Çocuk dedigimiz de 22 yaşında. Kiz da 25. Aralarinda pek fark yok. Niye bu kandirilmis muamelesi. Sanki 16 yasindaki ergeni 35 yasindaki kadin kandırmis. Ikisi de suclu. Kadini kovdurma fikri de ne aptalca oglunu kovdursun madem. Bu 22 yaşındaki cocuk da evli biri ona yakınlık gösterince reddetmeyi bilsin bi zahmet.
Kadına ben xxx in sevgilisiyim onu rahat bırakın sizi kandırıyor, diye mesaj atsanız?
kadın boşanacak ki bu kadar rahat görüsebiliyor gerçi 25 yasında daha oda kucuk
Konu sürekli capittiriliyor kadın suçlu benim kaynim olacak beyinsizde suçlu her ikiside ben kadını suclamadim bu bir.
Ikıncı si kayinvalidem kovduralim dedi dedim olmaz gunahini atmayalım ekmegiyle oynamayalim madem konuya yorum yapacaksiniz lütfen geçmiş yazilarida okuyun..
Neler yazdığımı görün tek ilk yazdığım konuyu okuyup yorum atmayalım
Aralardan okudugumu nerden çıkardınız. Hepsini okudum. Sizin kovdurmayalim dediginizi okudum ama cocuk sanki kandirilmis tarzı msji da okudum. Ayrıca sadece sizin için dememistim ki kayninizi atlayip kiza laf soyleyenler için de dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?