- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Annem ogrenebilir benim bebeğim ufak cikmiyorum dışarı zaten anneme tembih etmiş gidersen kızı bulur konusursan kendime zarar veririm işler çok karisir demiş
Normal şartlarda bekar adam evli bir kadına asılsa derimki kadın evli sorumluluk yok tabi kadında kabul ederrse başı ağrımadan takılır.Ama sizin çocuk kafayı yemiş Allah akıl versin.Bence biri o çocuğa sorsun desinki kocası ve çocuğu varkken başka adama kaçan bir kadına ömür boyu nası güvenicekmiş. bence bu sorunun ona bi sorulması lazım.
Anlatmaz olur mu her gün söylüyor olum yapma etme baban hasta bak işin kötüye gider adam bulur yakalar yok dinlemiyor sus diyormus anneme ben seviyorum kabulüm eşi bizi bulamaz diyormus.
Kadın evlatliktan redderim diyormus edersen et be diyormus
Pardon siz kimi kovdurmak niyetindesiniz?
Sorun yok Birtanem ifşalik konusunda.
Nasıl kapildiysa işte nasıl aklını çeldi ise çocuğu alamiyoruz
Annem hepsini demiş ama anlamıyor işte gözüne perde inmiş resmen
Açıkca tehdit etmiş anneni,yada başka birisi devreye girse mesela iş yerni telefonla arasa ..
Kadını canım annemin fikri ben dedim ekmegiyle oynamayalim diye ama
aslında demek istediğim KV de biraz uyumlu olsun (ya da öyle gözüksün)
hani "olmaz bu iş" diye yaklaşmasın, "olur ama bu koşullarda olmaz, şöyle daha iyi olur, bak böyle olursa baban da çok sevinir" gibisinden olumlu yönlendirme yapsın.
Şimdi mantıklı olmak lazım, sevgilimi kaçırıcam diyen adamı 180 derece döndürüp kendi istediği bir kişi ile evlendiremez kv niz. Ama en azından bu olayın rezilliklerinden kurtaracak düzeltmeler yapabilir. diğer türlüsünü beklemek, yok evlatlıktan ret ederimler falan, pek işe yaramaz, benim 2 yaşındaki oğlumda yaramıyor bu yöntemler, siz 20 yaşındaki adamı döndürmeye çalışıyorsunuz
Kadını işten mişten attırın bence.Evli barklı çoluk çocuk ssahibikadın bu ahlaksızlıkları yapabiliyosa bence işinden olmasındada sakınca yok. Yada Allah aşkına kaçsın bi hayatını mahfetsin dönsün geri erkek adam nasılsa o kadın ahlaksızlığıyla kalır ona müstahak. Bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler. Allah akıl versin.
Biri varmış tanıdık onla konuşacak akşam ama bakalım. Ne olucak
Erhan ergenliğini yaşıyo heraldeAnnem asla konuşmam kadınla konusursam Erhan kendine zarar verirmis dedi şoka girdim telde
22 yaşında genç adam nasıl böyle işlere kalkışıyor hayret doğrusu.
İnşallah bir yolunu bulursunuz canım, yakmasın kendini.
Karşı tarafın eşi de öğrenirse vay haline ikisinin de.
Erhan ergenliğini yaşıyo heralde
Konuşsun biran önce yoksa iyice kapılır gider kadına ..
Iste canım ondan korkuyoruz kadın sürekli diyormus eşimle yatmiyoruz sorumsuz birisi sevmiyorum diyormus
Çok midem bulandı ama çözüm arayisi içindeyiz inşallah Birtanem
Bak arkadaşım lafımı dinlersin dinlemezsin bilemem ama annem annem dediğin o kv yarın o kadını senden has gelini yapar bakakalırsın böyle, karışma, kimseye birşey olmaz merak etme, kendi oğulları söz konusu olunca cinnet haline getirmeden kabullenirler, sen uzak dur bu kadar içinde olma
Allah akıl fikir versin ikisine de diyelim canım.
Zor bir durum.
Acaba söylesen mi eşine.
Siz kadın kadına ne yapabilirsiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?