- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
Konu sahibi anne olmayı, bir bebeğe hakkıyla bakıp bakamayacağını sorguluyorsa bence iyi bir anne olacaktır.evlıyken hamıle kalıp babasıyla kotu bır sekılde ayrılabılırdınız bosandıktan sonra asla cocuguna bakmayan haftasonu bıle gorusmeyen babalar var
cocugumuz olmuyor tedavı goruyoruz dıyenler var dunyanın her yerınde cocuk ıcın yanıp tutusan var ama bırılerı cocuk sahıbı olmak ıcın ugrasıyor dıye dogurulmaz, dogurup tuvalete atan cope atan da var veya dogurup cocuguna turlu sıkıntılar cektırende allah ısteyen ve hak eden kısılere nasıp etsın bu duyguyu ,bu tarz konularda ozellıkle, bak bız ugrasıyoruz olmuyor dogur demek de dogru ve saglıklı karar olmuyor aslında... cocugunu dove dove olduren kısılerde var onlar ıcın de gecerlı dogur bak bızım cocugumuz olmuyor dusuncesı ...
herkesın bır hayat sınavı var ayrı
ben bu konuda sadece aılem yeterı kadar destegını gostermedı ,iştende ıyı teklıf almıstım bekar ve cocuksuz olmam bunda etkılıydı annelık ruhumda yok dıyen bırını goruyorum
dogacak cocugun bır omur nasıl bır anneyle buyudugu cok onemlı bır kadın bır toplum demektır o cocugu yetısecek o cocuk da cocugunu yetıstırecek
konu sahıbı kendıne guvenıyorsa dogurmalı herkes ıcın gecerlı kendıne guvenen dogurmalı maddı manevı .
Farkındalığı yüksek biri hayatını etkileyecek bir konuda balıklama dalmak yerine sorgular ve layık olmaya çalışır bence.
Hem belki çok istediği işi de beraberinde götürebilir. Neden olmasın?
Zaten iş hayatında aktif biri ise çalışmaya devam edecek ve bir yardımcı tutacaktır. Anladığım kadarıyla partneride kendisi gibi "doğur gitsin her şekilde büyür" kafasında bir baba değil. Sorumluluklarını alacak ve kurduğu ailesi için fedakarlıklar yapacak bir beye benziyor.