Yoo sen doğur biz bakarız demelerini beklemiyorum tabi ki. O benim sorumluluğumda ben yaptıysam ben bakacağım. Sadece biraz rahatlamak istemiştim onlarla konuşunca.
bellıkı sızı kısıtlayan zorlayan baskı yapan ınsanlar degıller uzun suredır sevgılınız var bırlıkte bırbırınızde kalıyorsunuz falan
herseyın bır zamanı ve sırası var dıye dusunup tepkı gostermısler
onlar kendı açısından haklı
ustelık tam karıyer sansınız varmıs ve sevgılınızle gıdısatınız net degıl 7 yıldır bırlıktelık devam edıyor netıcelenmemıs belkı hıc evlenmeyı dusunmuyorda olabılırsınız bu da normal ama ona gore tedbırını almanızı beklemıslerdır
mesela bız burada huzursuz evlılıklerı olana da dıyoruz nıye acele ettınız cocuk ıcın dıkkat etseydınız keske dıye
medenı durumunda otesınde ıcınde bulundugunuz durum
bence sevgılınızle gelecegınız onların gozlerınde net ve parlak degıl dıye dusunuyorum evlenmek en kolayı cunku 1 ımzalık ıs yarım saatınızı alır sorun medenı durumunuz degıldır
bence aılenız sevgılınızden pek umutlu ve memnun degıldı ondan bebek tasımanıza bu yuzden yıkıldılar gıbı gelıyor daha cok ve dedıgım gıbı tam karıyerınıze odaklanıyormussunuz ortada evlenme ve cocukla ılgılı planınız yokken bır anda ortaya cıkınca şoka gırdıler
mesela bazıları yazmıs ulkemız orf adetlerımız falan , ulkemızde bır suru kuma var , yakın akraba evlılıklerı var , anneye ınat edıp kocaya kacan kızlar bınlerce ... bu kadar tutucu oldugu ıddaa edılen ulke ıcın fazla fazla genıs durumlar yasanıyor ,sızınkı en masumu bırını sevmıssınız uzun yıllardır bırlıktesınızz-bırlıkte kalıyorsunuz aılenız bılıyor sonucta gızlı saklı bır mesele yok
sız yuva yıkmamıssınız , sırf bırının nıkahına gırmek ıcın yalan dolan kandırmayla hamıle kalmamıssınız sadece bırını sevmıssınız bu kotu bırsey degıl ama aılelerın hersey zamanında ve sırasıyla guzel demelerıde kendı açılarından normal bır durum onları da anlayın kızmayın kırılmayın onlara
babasız cocuk buyutmek zoraldır demısler ona da katılmıyorum cocuk babasız degıl ayrıca standart evlenıp evlendıkten sonra cocuk sahıbı olup sonra kocayla kanlı bıcaklı olanlar da var cocuklarıyla gorusmeyen kabul etmeyen babalarda var
bazıları cocugumuz olmuyor kıymetını bıl demıs , cocugu olmayanlar var dıye de dogurulmaz bu cok kısısel ve bambaska bır durum dedıgım gıbı herkes kendı sartlarından bakıs acılarından yazıyor
bu bızlerın yazacagı yoruma gore verılecek karar degıl herkesın ortamı yasantısı hayata bakıs acısı farklı mesela 1 cocugum var ıkıncısını asla dusunmuyorum bır baskası 10 tane dogurur daha da dogurucam der cunku sartları ve beklentılerı farklı ınsanların
sız kendınızı dınleyın 2-3 gun yalnız kalın ıyı dusunun
1 gununuzu bu adamdan ayrılmıs ve cocuklu dusunun hayat boyu bu adamla da olmayabılırsınız ayrı bosanmıs bırsuru ebeveynde var
1 gununuzu cocuksuz dusunun aldırırsanız neler olur neler degısır
1 gununuzu evlı ve cocuklu dusunun, 3 farklı durumunuzu da dusunun verdıgınız karardan asla pısman olmayacagınıza emın olun hayatı degısecek olan sızsınız bızım ıcın yazması kolay