Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekliyoruz pijamalıyı :)

Ben yorumumu yaptım ama bazı ilavelerim de olacak konu sahibine. Bir tanıdığım sevgilisinden hamile kaldı. Adam durumu öğrendiğinde hayatta istemem dedi ve jet hızıyla kaçtı. Kadın çok ağladı perişan oldu hatta bebeğe kızdı sevgilim beni terketti diye. Yarın aldıracağım seni ve kurtulacağım dedi. Annesi de hemen aldır kimse duymadan diyordu açıkcası. Çocuk alınmak üzere Dr a gidildi ve hazırlıklar yapılırken yakın arkadaş yetişti. Aynı durumda bebeğini aldırdığını ve bir daha anne olamayacağını çok pişman olduğunu hüngür hüngür ağlayarak anlattı ve yalvardı ona. Sonuç çocuk doğdu. Çok güzel papatya gibi bir kız bebek. Tüm akrabalar anneye küstü (saçmalık) Zaten varlıklı bir işkadını olan anne çocuğuna aşık, deli oluyorum onsuzluğu nasıl düşündüm diyor. Çocuk şimdi 7 yaşlarında. Anne bu yıl biriyle nişanlandı yakında evleniyor. Kız zaten babam diye adamı kendi evine bile göndermiyor. Yanlış anlaşılmasın biyolojik babasına dair yaşına uygun bir şekilde bilgilendirilmiş. Özetle çok mutlular. Bu arada ailenize kırılmayın. Çoğumuzun ailesi aynı tepkiyi verirdi. Ama bebeği çok sevecekler eminim

Bekliyoruz pijamalıyı :)
Ayy çok sevindim. Kolaylıkla alın kucağınıza ve miss gibi yanaklarını koklayın bebişimizin. İnşAllah çok tatlı ve vefalı da bir insan olsun. Kutluyorum sizi. Ve geldiğinde bizim için de öpün o pijamalıyı Vallahi sevindirdiniz beni :))

Teşekkür ederim, seve seve

Bu yazdıklarınızın hepsini yaşayan bi çok insan var. Evliykende çocuk sahibi olmaktan korkan bi çok insan var. Ki bende anne olmaktan çok korkmuştum. Bu duyguları kolay kolay insan kendine bile söyleyemezken böyle bi platformda dile getirmek insanlar için kolay değil. Zira bu platformda ve dışarda da insan yargılamak çok kolay. Bence ailenizi sevgilinizi işinizi gelen teklifi her seyi ama her şeyi bi kenara bırakın sadece kendinize odaklanın. Gerekirse bi danışmandan yardım alın sakinleşin. Doğru kararı siz aklınız ve kalbinizle vereceksiniZ. Anneliğe gelince hiç kimse hiç bi duyguyu aynı oranda yaşamaz aynı hissetmez. Evet zor evet ciddi sorumlulukları var bi o kadar da insanın içine sevgi tohumları eken bi olay biliyormusunuz. Ben dokuz ay boyunca bi türlü inanamıyorum anne olacağıma bi türlü bu moda giremiyordum başka kadınları görüyordum gayet anne gibiydiler. Kendime çok kızardım ben neden bişey hissetmiyorum diye. Sonra onu görünce işte o zaman anlıyorsun sütümü verebilmek için sabahlara kadar uyumazdım, öyle bi sevgi bağı oluşuyor ki sizde yeniden çocuk olup yeniden büyüyorsunuz onunla. Umarım en doğru kararı verirsiniz.

Bir karar verdik aslında bu konuda bizim için en iyi olacağına inandığımız. Bebeği karşılamaya hazırlanıyoruz. Şimdilik ondan pijamalı diye bahsediyoruz. Pijamalı gelene kadar biz de daha hazır hissederiz diye umuyorum. Teşekkür ederim.

Bazılarına göre korunmak da günah. Hatta Türkiyede bazı şehirlerde ( şehir ismi veremiyorum tahmin edersiniz ) geleneksel olarak korunmuyorlarmış günah saydıkları için.. Ne denir ki bu cehalete.
Ama lütfen her duyduğunuza inanmayın böyle şeylere
Olur mu hiç bazı şehirler diye genellemek

Ama lütfen her duyduğunuza inanmayın böyle şeylere
Olur mu hiç bazı şehirler diye genellemek
Daha şehir adı bile duymadan neden bu kadar savunmaya geçtiniz ki
Her duyduğuma inanmam zaten
Bu konularda yapılmış sosyolojik araştırmaları takip ediyorum
Genellemeyin diyorsunuz ama her yörenin, her şehrin kendine göre kültürü var
Nasıl ki Trakya, Avrupa kültüründen ve inanışlarından etkilendiyse Arabistana yakın yerler de Arap kültürü ve inanışını temsil ediyor
İstisnalar tabi ki olabilir ama çok güzel bir söz vardır: İstisnalar kaideyi bozmaz

Sevindim. Rabbim sag saglim kucaginiza almayı nasip etsin.

Sağlıkla gelsin diyorum herşeyi herkesi bir kenara bırakırsın içinizde sizden beslenen size muhtaç sizden bir parça var bu mutluluğa tanık olmaya çalışan o kadar anne ve baba adayı var ki rabbim size bir armağan vermiş sıkıca tutunun çünkü o size sizden önce tutunmuş iş ev aile herşeyi bir kenara bırakın sadece sizin içinizdeki minicik canlıya kalp verin. Umarım kararınız minik kalbinizi dünyaya getirmek olur sağlıcakla kalın

Çok çok sevindim sizin adınıza. Inşallah sağsalim bebişinizi alırsınız kucağınıza. Allah sizede erkek arkadaşınıza da kolaylıklar versin, yardım etsin. Hepiniz için hayırlı olur bu karar inşallah. Darısı benim gibi isteyenlerin başına inşallah :)

Bunun neresi özgürlük. Kızcağız hamile kalmış aldirsa dert, dogursa dert, bu şimdi özgurmu? Bu gibi goruşler yüzünden genç kizlar mahvoldu gitdi. Ondan sonrada genelevlere düşüyorlar özgür olup kabuklarından çıktım sanıp. Medeniyet istediğin an birlikte "cinsel ihtiyacın tavan yapınca" olmaksa hayvanlar daha medeni.

Dünyaya aynı yerden bakmıyoruz, ne ben sizi ne siz beni anlayabilirsiniz. Siz benimkini özgürlük olarak değerlendiriyorsanız bende sizin görüşünüzü esaret olarak değerlendiriyorum. Ayrıca her insan aynı değil, siz sanıyor musunuz ki geneleve düşen her kız "bu gibi" görüşe sahip olduğu için geneleve düşüyor. Bir kızın geneleve neden düştüğünü düşünmek yerine genelevler neden bu kadar rağbet görüyor, ülkemizde neden bu kadar tecavüz, kadın cinayeti var diye düşünelim bir zahmet. Medeniyet istediğin "anda" birlikte olmak demek değil, medeniyet yaptıklarının hesabını vermek zorunda olmamaktır bana göre. Bana göre özgürlük bir kadının kendi ayaklarının üzerinde durmasıdır. Siz benim yazdığımı "cinselliğin tavan yapınca istediğin biriyle olmak" olarak algılıyorsanız, bu sizin sorununuz benim değil. Benim demek istediğim bu değil ama demek ki sizin medeniyet diyince aklınıza kadının istediği an biriyle birlikte olması geliyor.
Hayvanlarla bizi ayıran özelliklerimiz var, biz akıla sahibiz mesela. Herkes aklını kullansın, ben evlilik öncesi cinsellik yaşadım/yaşıyorum ama geneleve düşmedim mesela. Benim yaptıklarım beni ilgilendirir, ne sevgilimi ne ailemi kimseyi İlgilendirmez. Onlar sadece fikrini söyleyebilir, beni dövemez katledemez. Benim için özgürlük demek, medeniyet demek budur. Benim için özgürlük, medeniyet benim fikirlerime ve yaptıklarıma saygı duyulmasıdır. Umarım açıklayıcı olmuştur.

abla genelde erkeklerin zorlaması iknasıyla ilişkiye giriyorlar çoğu genç kız sonrada özgürlük diyorlar buna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…