Ben sizi anlayamam, cocukluğumdan beri anne olma hayali kurdum ben cok sukur rabbim nasip etti 5. Ayimdayim, bir lisansım yok ama her işte başarılı oldum, verilen her görevi yerine getirdim bu zamana kadar bütün işlerimde, ilkokul mezunuyum fakat her işin üstesinden geldim çok sükür, elki sizde bu konuda beni anlamazsiniz , lisans sahibisiniz ve guzel yerlere gelmissiniz kariyer planiniz var. tabikide bu hayatta herkes herşeyi istemeyebilir, saygı duyarım. Sadece bilmenizi isterimki anne olmak isteyip olamayan okadar cook insan varki, ve benim hayatta en çok kızdıgım insanlar çocuk.aldıranlar, çünkü bu kadar bilgili bir zamanda yaşıyoruz ve eminim ki hamilelik konusunda yeterince bilgi sahibi olan bir nesiliz, eğer hamile kalmak istemiyorsak bunun önlemini alabiliriz. Bu konuda eğitimli bir nesil oldugumuzu dusunuyorum. eğer içimizde bu istek yok ise buna engel olabilicek bir çok olanağımız var, ama eğer o anlık , nefsimize yenilip bunun önlemini almadıysak sonuçlarını bile bile, bu bilerek isteyerek yapılan birşey gibi geliyor bana , tabiki şahsi düsüncem. Kesinlikle sizi yargilamak değil amacım yanlıs bir kelime kullanip kirarsam cok ozur dilerim. Niyetim bu degil. Sadece şöyle bir örnek vereyim size midenizi ağrıtacağını bile bile eğer yemeği çok baharatlı yagli yiyorsaniz , mide agrisi cekiceginizi biliyorsunuzdur ama bilerek yiyorsunuzdur. Sonuclarina katlanmaniz gerekir. Onlem almamissinizdir, mide koruyucu icmemissinizdir, onlrm almamissinizdir, aciyi da sanciyida cekmek zorunda kalirsiniz,. Bence bi dusunun bunlari. I