- 10 Kasım 2010
- 4.686
- 3.896
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müge Anlı'yı Esra Erol'u fazla kaçırmış olabilirsin..Ben mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs
Niye annesine ne olmuşBen mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs
Kiz banu okuyon okuyon niye cevap yazmiyonBen mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs
hastalık gibi durumlarda yapılıyorsa sadece kimse böyle düşünmez bence ya.Konunun içinde kim var bilmiyorum ama, kız kardeş eşiniz olsa (veya var) enişteniz zor durumda ise (hasta vs.) Gidip yardım etmez misiniz? Kız kardeşim yok ama eniştem olsa ve hastayken destek olsam dışardan birinin böyle düşünmesi ne korkunç
Sevişip üzerine genel temizlik...Ben mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs
Essek kadar herif , bukadar rahata alistrmasinlar, ama sizin takildiginiz konu bu degilBen mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs
Bu kadar Türk dizisi izleyince sonuç bu.Ben mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs