Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yengeye de helal olsun ya. İyi gidiyor yapıyor. Temizlikçi mi bu kadın adamın eli kolu yok mu kendi temizliğini yapamıyor? Kadına üzüldüm ben ve evet siz fesatsınız. Aşkı memnu değilse aile insanlar kayınlarına bakmıyorlar o gözleBen mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs
Ben de öyle düşündüm. yazık böyle kadınlara ya kendi evi yetmiyor bir de kayın aileye temizlik yemek yap. Valla insani özel durumlar dışında kaynımın evini temizlememi söyleyen adamı boşarım benYengeye yazık mecbur mu o adamın arkasını toplamaya
Yani böyle bir şeye mecbur kalmayı hiç istemem sizin gibi tepkim sert olurduBen de öyle düşündüm. yazık böyle kadınlara ya kendi evi yetmiyor bir de kayın aileye temizlik yemek yap. Valla insani özel durumlar dışında kaynımın evini temizlememi söyleyen adamı boşarım ben
Sevişecekler diye mi korkuyorsunuz?Ben mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs
Puff yenge yine iyiymis ben hayatta evimden kıçımı kaldırıp kaynimin evini temizlemem sacma salak banane canim herkes pisligini temizlesin sen sevgiline söyle kıçını kendi toplaisnBen mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs
Erotik hikaye sitelerinde çok takılıyor anlaşılan konu sahibi.Konunun içinde kim var bilmiyorum ama, kız kardeş eşiniz olsa (veya var) enişteniz zor durumda ise (hasta vs.) Gidip yardım etmez misiniz? Kız kardeşim yok ama eniştem olsa ve hastayken destek olsam dışardan birinin böyle düşünmesi ne korkunç
Tamam bu olaylar var da , her evde mi var. Pislikler televizyonda cirit atıyor diye herkesten şüphelenmek adil mi?Herkes sevişme olmaz demiş de sanki ülkede hiç böyle olaylar olmuyor gibi. Bu ülkede aşkı memnu kitabı yazıldı, kaç sezon dizisi çekildi. Basbayağı da var yengesine yan gözle bakanlar. Dizi kitap var diye söylemiyorum böyle bir olay olduğunu da sanki insanlar uzaylı görmüş gibi yorum yapmış. Asla asla demeyin.
Ne bileyim tuhaf zihniyetler. Aynı yaşta kaynım var. Geçmiş zamanda o bekarken temizlik değil ama evinde yemek yapmışlığım var. Kayın, kardeş gibidir tövbe estağfurullahErotik hikaye sitelerinde çok takılıyor anlaşılan konu sahibi.