Bekar adamın evıne onunla aynı yasta yengesının gelıp temızlıgını yemegını yapması normal mı?

İnşallah sizin iş güç vardır yoksa bu aile sizden de bekler ilerde böyle hizmet olayını

Normal değil. Kazık kadar adam yemeğini temizliğini yapamıyorsa büyük sıkıntı var. Eli kolu tutmuyor mu? Beni köpek ısırdı elime dikiş attılar. Kuduz aşısı oluyorum. Bu halimle iyi kötü bir şeyler yapıyorum. Millete ne yük olacağım? Kırk yılda bir olsa hadi neyse.

Ben mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs
Yengeye de helal olsun ya. İyi gidiyor yapıyor. Temizlikçi mi bu kadın adamın eli kolu yok mu kendi temizliğini yapamıyor? Kadına üzüldüm ben ve evet siz fesatsınız. Aşkı memnu değilse aile insanlar kayınlarına bakmıyorlar o gözle

Yengeye yazık mecbur mu o adamın arkasını toplamaya
Ben de öyle düşündüm. yazık böyle kadınlara ya kendi evi yetmiyor bir de kayın aileye temizlik yemek yap. Valla insani özel durumlar dışında kaynımın evini temizlememi söyleyen adamı boşarım ben

Yani böyle bir şeye mecbur kalmayı hiç istemem sizin gibi tepkim sert olurdu

Ben mı fesat dusunuyorum ? Annesi olmadığı zaman yengesı gelıp yemegını temızlıgını yaparmıs
Puff yenge yine iyiymis ben hayatta evimden kıçımı kaldırıp kaynimin evini temizlemem sacma salak banane canim herkes pisligini temizlesin sen sevgiline söyle kıçını kendi toplaisn

Ya siz Afgan'dan Tokatli'ya, Tokatli'dan Kastamonulu'ya diyar diyar erkek begenen uyesiniz degil mi? Hatta Afgan olan is arkadasiniz yuzunden dislanmistiniz is yerinizde?

Bunca insana rağmen ben normal değil diyorum . Evet biri birinin bu işlerini yapiyorsa :

Ya gerçekten saf diye tabir ettiğimiz zekasinda sorun vardır .

Ya kaynindan maddi yönden bir çıkarı vardır .

Ya da evet ilişki durumu olabilir .

Ya da kayninin kolları yoktur o yüzden yapıyordur .

Bence asla normal değil . Ne alaka? Herkes olmaz diyor da bal gibi de oluyor gayette yaygın oluyor . Benim annanem ilk eşinden bu sebeple boşanmış ve ben eski yeni birkac kişiden bunu duydum .

Adam millete eziyet olsun diye evini ayırmış. Yengenin yerinde olsam gitmem. Ha sevgilisi olsam bu adam evinin işini yapmayı öğrenene kadar da evlenmem. Ayıp ya bu kadınlar işini yapıyor diye utanır insan. Yarın 'ben anlamam' deyip her şeyi eşinin üzerine yıkacak.

Erotik hikaye sitelerinde çok takılıyor anlaşılan konu sahibi.

Tamam bu olaylar var da , her evde mi var. Pislikler televizyonda cirit atıyor diye herkesten şüphelenmek adil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…