- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi gulbeseker
Pes artık, kıytırıktan bir özet verdiler tam 22.30 başlatmak için
_andromeda_, yoruma katılmayacağım diyecektim ama şimdi dizi başlayınca hakikaten böyle bir niyetleri olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Dizinin bu yayın grubuna satılması hiç iyi olmadı. Sen tut gelmiş geçmiş en iyi polisiye dizisini satın al.İzletmemek içinde elinden geleni yap. Dizimizden rahatsız oldukları ayan beyan ortada
dizi saatinin yayin grubuyla alakasi yok
biraz önce twitter da inanc konukcu yazdi "inanckonukcu İnanç Konukçu
Dizimiz +13 ile yayınlandığı için primetime'da yayınlanamaz arkadaşlar o yüzden saat 22.30'da yayınlanıyor"
"Güzel kardeşim durum bizle alakalı değil ki RTUK o şekilde bi kural koymuş elimizden gelen bişey yok"
Bunları bende biliyorum ama 22.00 olduğunu zannediyordum ki Mesut Yar bir yazısında bahsetmişti, bazı dizilerin 22.00 sonrası yayınlanacağından
İlk zamanlar 21.50 gibi başlıyordu, sonra 22.00 dolmadan yayınlamamaya başladılar.Şimdi de 22.30 oldu.
30 dakikanın ehemmiyetini kavramaya çalışıyorum .30 dk sonra tüm 13 yaş altı çocuklar mışıl mışıl uyuyor mu ? :)
Yoksa dizi +13 diye 23.00 den önce yayınlanıyor diye şükür mü edelim
Rtük amca çek ellerini dizimizden
kızlaaar.... sizce yabancı kızı öldürecek mi..... çatlıcam meraktan yaaaa.....
Sana katılıyorum.bence sükür yani gece 00:00 da da baslayabilirdi..rtük ayarlari zaten sacma, sevisme sahneleri olan diziler 20:00 de basliyor
ama sadece küfür olan dizide yani öyle absürd biseryi yok tabi kanli sahnelerde var ama her dizide biraz kan var..
kurtlar bile erken basliyor....
+13 iyiki + 18 +16 olsa daha kötü:)
harun neden larisadan ayrılmıyor,ayrılsın eda ne hoş kız
yok dizi ahlak yapılarını bozuyormuş.nasıl bir yapıları varsa artık her şeye bozuluyor..........
Harun dizinin en başından beri Eda'yı seviyordu, ama Eda Harun'u sevmiyor, istemiyor.
Sürekli reddedip durdu çocuğu.
Harun'da artık başkalarına yöneldi.
N'apsın çocuk?
Haklı.
Eda zor kız şekerim belli ama Harun*da sanki ayran gönüllü
bıraksın larisayı o işin sonu yok.bende kaynana gibiyim hee bi oğlum olursa çekeceği var
Kesik parmak cinayetlerinin faili narkotikçi hatun çıktı yahu :O