Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Şu Berna kadar sevimsiz bir çocuk görmedim yahu. Öf. Erdal Beşikçioğlu siz nasıl bir insansınız? Bu nasıl bir oyunculuk lütfen söyleyiniz? Gözyaşlarımı tutamıyorum dakikalardır. Yakalanan adam mahkemeye götürülürken öldürüldü ya, onu vuran Ercüment Çözer'in adamıydı. Konuşmasın diye susturdu bir güzel. Mevzu ona uzanacak gibi görünüyor.

evet canım o vuran ercümentin adamıydı.ama maşallah hiç iz bırakmıyor.:KK1:

Berna amirimin sol tarafına gecmiş. O iyi niyetli kız gitmiş yerine cadı gelmiş. Bunlar kullandığı antidpresanların etkisi işte.

Amir kendini suçluyo haliyle. Hepsi benim sucum vs gibi. O yüzden bu halisinasyonları görüyor.

evet canım o vuran ercümentin adamıydı.ama maşallah hiç iz bırakmıyor.:KK1:

gecen bölümlerde devriye gezen 2 polis vardı.. biri çok konusuyordu düğeri dinliyordu... dunku dizide behzatın yerıne gecen komiseri de o dinleyen adam öldürdü. hatırlarsanız bırkaç bölüm önce de keskin nişancı olarak birini daha tam hedeften vurmustu yakalamadı.... benım kaçırdığım şey şule bernanın mezarında agzı baglıydı sonra neler oldu? :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
gecen bölümlerde devriye gezen 2 polis vardı.. biri çok konusuyordu düğeri dinliyordu... dunku dizide behzatın yerıne gecen komiseri de o dinleyen adam öldürdü. hatırlarsanız bırkaç bölüm önce de keskin nişancı olarak birini daha tam hedeften vurmustu yakalamadı.... benım kaçırdığım şey şule bernanın mezarında agzı baglıydı sonra neler oldu? :44:

Bence bu:KK49: sorunun cevabını ilerleyen bölümlerde verecekler canım...

yok canım Tekin`i vuran çok konuşandı. daha önce öldürdüğü kişi de dinleyendi.:KK34:

Sezon finali o kadar güzeldi ki akşam ki bölüm bana yavaş geldi.
Ama çok özlemişim hepsini.
Şimdi de acaba Behzat`ın ağzından çıkan ilk kelime kime ve ne olacağını merak ediyorum. Ya abisine yada Harun`a küfür olur herhalde:KK1:

yok canım Tekin`i vuran çok konuşandı. daha önce öldürdüğü kişi de dinleyendi.:KK34:

Şimdi de acaba Behzat`ın ağzından çıkan ilk kelime kime ve ne olacağını merak ediyorum. Ya abisine yada Harun`a küfür olur herhalde:KK1:

hee evet pardon... diğerini konusturmak ııcın cok konusuyordu.. evet evet...

bilmem ben izleyemedım sandım galiba mezardan sonra ne olduğu bilinmiyor.. izleyen varsa yazsın :))
Şule hastanede tedavi görüyor .

Şule intihar etmek istedi. Behzat duyunca hastaneye koştu
Sarıldı Şuleye ...
Küçük Berna rahat bırakmadı küstü :KK1:
Behzat sarılamadı şuleye
Tam orada dizi bitti :KK66:

Son düzenleme:

----spoiler ---
kitapta harun nasılsın amirim gibi birşey soruyordu sorudan emin değilim ama behzat saçma sapan konuşma la diyodu. ama uzun sürmüştü sessizliği behzatın dizidekinin aksine bakışlarını tek anlayanda harundu.
---spoiler ---

----spoiler ---
kitapta harun nasılsın amirim gibi birşey soruyordu sorudan emin değilim ama behzat saçma sapan konuşma la diyodu. ama uzun sürmüştü sessizliği behzatın dizidekinin aksine bakışlarını tek anlayanda harundu.
---spoiler ---
..
O zaman kitaptan farklı işleniyor dizi. Harun isyan bile etti, Hayalet gözlerini okuyabiliyor ama ben okuyamıyorum diye..
Kitabını okumayı çok istiyorum. Diziden o kadar zevk alıyorum ki kitaptan daha çok alacağımdan eminim.
Bir de Bahzatın suskunluğu uzun sürse bile rahatsızlık vermez.
Erdal Beşikçioğlu o kadar başarılı oyuncu ki konuşmasa bile anlıyoruz neler dediğini.:KK16:

..
O zaman kitaptan farklı işleniyor dizi. Harun isyan bile etti, Hayalet gözlerini okuyabiliyor ama ben okuyamıyorum diye..
Kitabını okumayı çok istiyorum. Diziden o kadar zevk alıyorum ki kitaptan daha çok alacağımdan eminim.
Erdal Beşikçioğlu o kadar başarılı oyuncu ki konuşmasa bile anlıyoruz neler dediğini.:KK16:

konular farklı ben filmi izlemedim ama kitaptaki konu filmde işleniyo bir de behzat kitapta kızının ölümü üzerine konuşmayı bırakıyodu şule kızı filan çıkmıyodu .kitaptan zevk alıcana bende eminim ama bence eğer filmi izlemeyi düşünürsen kitabı okumadan izleme :9

ayrıca bencede suskunluğu rahatsız etmiyo hatta bence oyunculuğunun farkına daha iyi varabiliyoruz gerçekten erdal beşikçioğluna helal

Son düzenleme:
kızlar ya bişey kafama takıldı.hani meyhanedeydi ya harunlar harun dedi ki;amirimin kafası ercümente bozuk,ercüment amirime kızımın katilini söyleyceğim dedi kandırdı dedi ya.şule olayını bilmiyorlarmı ki:26:

kızlar ya bişey kafama takıldı.hani meyhanedeydi ya harunlar harun dedi ki;amirimin kafası ercümente bozuk,ercüment amirime kızımın katilini söyleyceğim dedi kandırdı dedi ya.şule olayını bilmiyorlarmı ki:26:

Öncelikle fragman için teşekkürler. Behzat suskunluğa fazla dayanamıyor anlaşılan:KK1:

Benim anladığım kadarıyla kimse Şule olayını bilmiyor. Herkes Ercüment tarafından kandırıldığını düşünüyor.
Benim de kafa takılan, son sahnede Şule Behzat`a baba dedi sanırım. Abisi duymadı mı ki? :26:
Yoksa ben mi yanlış anladım baba dediğini mi sandım:44:

Canım galiba bilmiyolar çünkü sezon finalinde siz gidin benim işim var mı ne demişti sanki:44: Yanlış hatırlamıyosam tabii.....

Behzat katilin şule olduğunu öğrendiğinden beri sessizliğe gömüldüğü için kimse bilmiyor gerçeği
sanıyorlar ki ercü onu kandırdı diye böyle triplerde oysa bilseler adam neden tırlattı :KK14:
evet baba dedi gerçekten ama abi duymamıştır belki. duysa bile kız akıl hastanesinde,intihar etmek üzere, kim takar ki baba demiş ne olacak?

..

kitaba göre gitse bir sezon konuşmaması lazım! bir kitap konuşmuyor çünkü. kitapta "iyi misin" diye sorulunca konuşuyo sanırım. fragmanı izlemedim ama zaten dizi kitaptan yer yer farklı normal de böyle olması. bi de kızlar bu bölüm 40. olacak emrah serbes mi yazmıştır ki senaryoyu???

Öncelikle fragman için teşekkürler. Behzat suskunluğa fazla dayanamıyor anlaşılan:KK1:

Benim anladığım kadarıyla kimse Şule olayını bilmiyor. Herkes Ercüment tarafından kandırıldığını düşünüyor.
Benim de kafa takılan, son sahnede Şule Behzat`a baba dedi sanırım. Abisi duymadı mı ki? :26:
Yoksa ben mi yanlış anladım baba dediğini mi sandım:44:

ne demek canım :KK16:evet sonunda amirim konuşuyor:KK9:.bence duymuştur ya sağol cevap için canım :KK16:

prenses_84 .!.:
Canım galiba bilmiyolar çünkü sezon finalinde siz gidin benim işim var mı ne demişti sanki Yanlış hatırlamıyosam tabii.....

evet onlar gelmemişti.sağol canım

sinirboyu .!.:
Behzat katilin şule olduğunu öğrendiğinden beri sessizliğe gömüldüğü için kimse bilmiyor gerçeği
sanıyorlar ki ercü onu kandırdı diye böyle triplerde oysa bilseler adam neden tırlattı
evet baba dedi gerçekten ama abi duymamıştır belki. duysa bile kız akıl hastanesinde,intihar etmek üzere, kim takar ki baba demiş ne olacak?

haklısın.:KK34:sağol tatlım

Dün akşamki bölüm biraz yavan geldi ama dizinin çıtası bir hayli yüksek olduğu için öyle geldi. Ercü yine tetikçisini devreye soktu. Harun'un babası gerçekten ölecek galiba önümüzdeki hafta göreceğiz. Amirim zamanla Şule'yi bağrına basacak gibi duruyor çok zor da olsa. O bilardo salonunun sahibini oynayan adam müthişti bu arada yahu. Keşke tekrar görsek.

X