Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Neden illa kanal değiştirirler ki. Kanalda akıl yok. Böyle bir dizi başka bir kanala kaptırılır mı?:63:
Bir dizi kanal değiştirdi mi sanki büyüsü de değişiyor.
TVEN kanalı yayına başladı mı acaba? bende yok da..:26:
Behzat Ç. `nin filmi de 28 Ekim`de vizyona giriyormuş.

TVEN ne yaa:KK53:d-smartta var mı acaba o kanal,hiç rastlamadım:26:
bu stardada hiç akıl yok,hepi topu bi dizisi var,onuda başka kanala vermiş:63:

doğuş grubuna ait yeni bir kanal olacakmış
yani ulusal olur, çünkü muhteşem yüzyılda bu kanala geçmiş

henüz yayına başlamadı
lansmanı filan yapılır haberimiz olur

Son düzenleme:
Dün gece rüyamda küçük Berna'yı gördüm:) İlk bölümde bi dilek diliyodu yoldan geçen 33 kırmızı fosfos sayabilirse dileği kabul olacaktıda 32 tane sayabilmişti.Dileğim kabul olamayacak diye çok çok ağlamıştı. Ben ilk bölümden beri ne diledi diye düşünürken rüyamda bilinçaltım bu sorumu cevapladı saolsun:) Bi kardeşi olmasını dilemiş... Dilediği kardeşi tarafından öldürüldüğünü düşününce rüyamda ağlayacaktım çok etkilendim bee:KK43: Neyse uyanınca geçti:)

Dün gece rüyamda küçük Berna'yı gördüm:) İlk bölümde bi dilek diliyodu yoldan geçen 33 kırmızı fosfos sayabilirse dileği kabul olacaktıda 32 tane sayabilmişti.Dileğim kabul olamayacak diye çok çok ağlamıştı. Ben ilk bölümden beri ne diledi diye düşünürken rüyamda bilinçaltım bu sorumu cevapladı saolsun:) Bi kardeşi olmasını dilemiş... Dilediği kardeşi tarafından öldürüldüğünü düşününce rüyamda ağlayacaktım çok etkilendim bee:KK43: Neyse uyanınca geçti:)

senaristler bunu kullanabilir bu sezon suleyle iliskisi islenecekmis,senaryoya buda eklenebilir cidden nasil böyle birsey gördünüz sasirdim
ama güzel olur bu konuda islense

evet ya başlasın artıkk. bu kadar heyecan yeter ilk bölüm nasıl başlycak çok merak ediyorummmm

Dün Canan Ergüder , Mesut Yar'ın CnnTurkteki programındaydı.
Bu sezon Esranın hikayesine giriş yapacaklarmış
Savcı Esranın dışında başka bir Esra görecekmişiz .
Birde hangi kanala geçtiği tam bir kaos
Tnt mi ? Tven mi ?
Ben Tnt diye duydum.

Son düzenleme:
Dün Canan Ergüder , Mesut Yar'ın CnnTurkteki programındaydı.
Bu sezon Esranın hikayesine giriş yapacaklarmış
Savcı Esranın dışında başka bir Esra görecekmişiz .
Birde hangi kanala geçtiği tam bir kaos
Tnt mi ? Tven mi ?
Ben Tnt diye duydum.

canım kanalın adı tven 'de
ama sonrada starda kalıyor demişlerdi :44:

canım kanalın adı tven 'de
ama sonrada starda kalıyor demişlerdi :44:

Ali Eyüpoğlu yazısında bahsetmiş.
Eğer satılırsa dizi Star tvnin isim hakkını devretmesi gerekiyormuş
Yoksa başka bir isimle yayınlamak zorundalarmış
Bu da mümkün değil
Emin olun sizin kadar benimde kafam karıştı.

heyooooo :KK64:
Ekranların fenomen haline gelen dizisi "Behzat Ç., Bir Ankara Polisiyesi" takipçileriyle sinema salonlarında buluşmaya hazırlanıyor.

'Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm' yazar Emrah Serbes'in Bir Ankara Polisiyesi "Son Hafriyat" isimli kitabından uyarlandı.

Senaryoda yine Emrah Serbes imzası var. Filminin yönetmeni Serdar Akar...

Filmin afiş fotoğrafları Mehmet Turgut tarafından çekildi... Afiş tasarımını ise Arda Aktaş yaptı.

$13122047990108201113422.jpg

Bu film için esinlendikleri son hafriyat kitabında katil kurbanlarını tabutla gömerek öldürüyodu. Film ismindeki ''gömmek'' fiili onu mu anlatıyor yoksa Behzat'ın kızını kalbine gömdüğünü mü bilemedim...Diziyi izlemeyenlerin dikkatini çekmek için isim ve afiş oldukça dramatik olmuş sanki:) Ya da gerçekten bol bol ağlayacakmıyız neyiz...

X