"Beğenilen biriyim, meslek sahibiyim ama yalnızım" Diyenler! Nedenler ve Öneriler?

topiğinizin sessiz kalmasının nedeni acaba bazı arkadaşların yalnızlıktan kurtulmuş olmaları olabilir mi

Tam bir yıl iki gün olmuş topiği açalı, hey gidi günler hey Acaba seneye neler konuşuyor olucaz? İnşallah değişir içerik.

lamişş senin için de sorun olmazsa ekleyelim face te konuşuyoruz topik ondan boşaldı sen naptın?
miskaaa sana da diyorum duy sesimi miskaa:))

canlarııım :) valla boş bırakmışsınız topiği :) beni soran merak eden herkese binlerce teşekkürler :)
ben artık çok iyiyim,şeytan kulağına kurşun :))tabii iyi dediysen kalkıp spor yapmıyorum ya da yorucu bir şey de yapmıyorum (yormasa da yapmıyorum gerçi de :)) kendi günlük tüm işlerimi yapabiliyorum,ufak ufak çalışmaya başladım :)uzun süreli olmasa da alısveriş turlarım oluyor,valla özlemişim :)

insanların nasıl tv ve dizi manyağı olup saçma sapan programları izlediklerini anladım.akşamlşarı çok fazla diziizlemsem de gündüzleri 2 yemek ve 2 moda programı izler olmustum nerdeyse ki ucuz kurtuldum :) atv de ''son'' diye bir dizi var tavsiye ederim bu arada.

jelicim,rapuşcum,böcüküm,cekucum,gamzenkcim,hayatacım,miskacım,lamiacım, seillacım içimdenbir ses unuttukların var diyor ama onlar da kusura bakmasınlar:) hepinizi çok öpüyorum,herşey gönlünüzce olsun :))

slmmm katinacım bende seni merak ediyodum nezamandır ugrayamadım topiğe ,ş yerine kısıtlama geldi canım edu lar gov lara girebiliyoruz sadece kılzarlada face den habrleşince topiğimiz boş kaldı vallaa iyi olmana cidden cok sevindim katinacım ya ben bu aralar cok yogunum kızlara öle cok katılamoyurm elimden geldiğince takkip etmeye calışıyorum tv falan izlemeye de fırsat bulamıyorum pek ama o dizi için evet güzelmiş öle duydum böle işte şimdi farklı bi pcdeyim farkedilmeden kacayım öpüyorummm

bu topiğin başlığı bana çok uydu:-D her şeye rağmen yalnız olmamın sebebi hayatımda yaşadığım olumsuzluklar.neyseki hepsini toparladım.böylede toparlamya devam edeceğim.ve istediğim her şeye sahip olacağım

katinacım hoşgeldin
artık normale döndün, anlattıklarına göre herşey güzel gidiyor maşallah :)
bu hastalık birdaha yakınına yaklaşamaz inşallah öpüyorum seni
biz artık faceden daha rahat konuşuyoruz varsa hesabın ordan ekleyelim seni de

Ayy ben kizlara nasi yetiscem derken, bi girdim topik bombos :S sasirdim valla. Faceden konusuyosunuz da benim niye haberim yok acabaa??

Ya ben ameliyat, sonrasindaki bakim donemi, ise adaptasyon ve evle ugrastim hep. Hepsini kolayladim allahtan. Dolaplarim yapildi, bitti, cok guzel oldular. Burnum da iyi, sisliklerin inmesi icin 3-6 ay boyunca masaj yapicam.

Evin isleri bittigine gore artik kendime vakit ayirabilirim, gelinlik bakmaya basliycam mesela :) keske eylul de burda olsaydi da birlikte baksaydik:)

Seillam ve katinam, sizden aldigim haberlere de cok sevindim, cok sukur.

Sizlerde ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…