Selam kıslaaaaaaaarrr!!!
Sizi çooook uzun zamandır ihmal ettiğimin farkındayım ve herkesten özür diliyorum,canım arkadaşlarım..
Hayatımda birşeyler değişti diye uzaklaşmadım topikten tamamen istenmeyen sebepler..
Önce okulun başlaması,yoğunlukların üst üste gelmesi,sonra deprem..sarsıldık ruhen ve bedenen..sonra başka başka şeyler,ara ara girip okudum hep,yazamasam da..ama bir yerden sonra koptu istemeden..faceden ekli arkadaşlarla üç beş kelam da olsa ettik ama ekli olmayanlara çok ayıp oldu..
Biraz bakındım,topiğe katılanlar,değişen durumlar..yetişemedim cidden..
Artık yazayım dedim de bi de ne göreyim! Anaaaaaamm!!topik terkedilmiş!
Hüleyn hadi biz terkedeyazdık(nasıl bi fiil kurduysam artık,edebiyatçılar el atsın
) siz niye terkettiniz!Face daha rahat gerçi,insan buraya giremese de üç beş günde de olsa faceye mutlaka yolu düşüyor..bir bakıma iyi de olmuş gibi,ama topik de boş kalmış ya..
Herkesi çok özledim!
Geçmiş sayfalarda isimleri unuttum affedin,arkadaşlar topiğin adı yakında gelinlik bakıyoruz tarzı birşey olur inşaallah demiş,amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum,Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah,hep dua ediyorum kızlar..
seillacım annen daha iyidir umarım..
kıss böcük,kimle görüşüyon ağır abi felan,ay merak ettim,bana da anlatın,dışlamayın beni:)
cekucum facedeki aday kim?
rapuş da senırım görüşüyomuş biriyle,çilekim,gamzenk,hayata ve diğer ark.lar..ay ne alemdesiniz?
Ben face hesabımı hadsiz,iki yüzlü,resmen pislik bi hocaya kızıp bir süreliğine dondrudum,bu sahte yüzleri hergün görüyorum bari sanaldaki zırvalıklarından biraz uzakta kalayım diye..ama yakında açarım ve beni de aranıza alırsanız çok sevinirim,çok özledim sohbetlerimizi..Ya ne güzel yazın işim gücüm yoktu her dk topikteydim,özledim valla..
Ayy ben kizlara nasi yetiscem derken, bi girdim topik bombos :S sasirdim valla. Faceden konusuyosunuz da benim niye haberim yok acabaa??
Ya ben ameliyat, sonrasindaki bakim donemi, ise adaptasyon ve evle ugrastim hep. Hepsini kolayladim allahtan. Dolaplarim yapildi, bitti, cok guzel oldular. Burnum da iyi, sisliklerin inmesi icin 3-6 ay boyunca masaj yapicam.
Evin isleri bittigine gore artik kendime vakit ayirabilirim, gelinlik bakmaya basliycam mesela :) keske eylul de burda olsaydi da birlikte baksaydik:)
Seillam ve katinam, sizden aldigim haberlere de cok sevindim, cok sukur.
Sizlerde ne var ne yok?
ayy miskam keşke keşkeeeeeeeee
ama nerde..sen bak arkadaşım,önden turlara başla,bize de fikir olur..
burnun için tekrar geçmiş olsun,şişler inince nasıl durucak çoooook merak ediyorum! laf aramızda,ben kemerli burunları hep inanılmaz çekici bulurum,kişilik katıyor bence yüze..çok bi değişiklik olmamıştır umarım,ben senin burnunu çok beğeniyordum,güzel kızsın vesselam..ama sağlığın iyi olsun önce o gelir..
neyse ben çıkayım,birileri bu mesajı görür de topiğe yazarlar umarım,sizi gidi siziiii...topiği okuyup kaçan biri varmış herhalde bi ara,öyle duydum,ondan mı artık buraya yazmıyorsunuz hee
herkesi öperiiiiiiööö