Beğeni sayısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cumba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cumba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
627
533
158
Bir kullanıcının yorumunu beğendim, ardından kullanıcının ismine baktım ve beğeni sayısının mesaj sayısından bir eksik olduğunu gördüm. Merak edip mesajlarına baktım, beğenilmeyen mesajları var. Sonra tekrar baktım beğeni sayısı mesaj sayısını geçmiş. Aynısından bende istiyorum.

Kullanıcı adını buraya yazmak istemedim. Site yöneticilerinden konuyla ilgilenenlere bildiririm.

Hmm ben anlamadım. Bir mesaj yazmıştır 10 kişi beğenmiştir. Yani beğeni mesaj sayısını geçemiyormu ?

Hmm ben anlamadım. Bir mesaj yazmıştır 10 kişi beğenmiştir. Yani beğeni mesaj sayısını geçemiyormu ?

Ah canım ya şimdi geldi aklıma konuyu söyleyeyim de kaldırsınlar diye geldim buraya. Hangi kafayla düşünmüşsem artık. Çok yedim ondan oldu galiba.
Kullanıcının mesaj sayısı çok az beğeni sayısı da mesaj sayısı kadar olunca merak ettim nasıl cevaplar veriyor ki hepsini beğenmişler diye düşündüm. Baktım beğeni almayan bir sürü mesajı var, hata var herhalde dedim.
Beğeni alan mesajlarını merak ettim gidip bir araştırayım.
Bu konuyu da hemen kapatırlar inşallah. Yoksa millet dalgaya gelir şimdi.

Seneye
en hazımsız-cingöz-hafiye üye
diye anketler yapılsın tüm oylarım sana... Walla
Şimdiden başarılar.

ay gece gece
bir mesajını birden fazla kişi beğenirse olabilir

İlginç ..
Yani ne bileyim kendi beğenime bile bakmadım bugüne kadar nerden geldiyse akliniza :)
Eskiden face de mesaj atarlardı durumları begen fotoyu Beğen diye onlar geldi aklima
O

Ergenler atıyor karşılıklı beğeni yazıyolar bana hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…