Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
cok hos fazla hoş hatta...Zamansız guzellık bu olsa gerek..Derginin tarihine dikkat çekerim.2010,hala bu zamanda bile ondan bahsedıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
:1:tahmin ettim =) türklerden bir tek begendigin özlem önal var dimi :1:

nefisenin son hali güzel aslında saçları koyulaştırmış yakışmış baya

Sanırım ben vamp kadın sevıyorum o yuzden Lıvcım,yani cok masum ve biblo yuzler bana gore degil :)

Özlem Önalın eskı halını sevıyorum ama :)

bende begenirim angelina benzetilen bir kadın ne kadar çirkin olabilir ki

yalnız özlem önalı yakından takiplemediğim için bu son hali mi pek bilemıyorum canım :) senin hoşuna giden bu hali mi ?

yok sevmıorum bu kızı ben:1:

Donutcım ben Nefise'yi gördüğümde hep aklıma Megan geliyor. Saçlar koyu, ten beyaz, gözler mavi, saç şekli fln da aynı olunca..Alakası yok tabi ama aklıma onu getiriyor.
Senin de beğendiğini sanıyordum. :) Hatta donut kimseyi beğenmez ama Nefise'yi kesin beğeniyordur diye düşünmüştüm. :D

bende begenirim angelina benzetilen bir kadın ne kadar çirkin olabilir ki

yalnız özlem önalı yakından takiplemediğim için bu son hali mi pek bilemıyorum canım :) senin hoşuna giden bu hali mi ?

evt canım,bir deri bir kemik olmadan once :)))

Donutcım ben Nefise'yi gördüğümde hep aklıma Megan geliyor. Saçlar koyu, ten beyaz, gözler mavi, saç şekli fln da aynı olunca..Alakası yok tabi ama aklıma onu getiriyor.
Senin de beğendiğini sanıyordum. :) Hatta donut kimseyi beğenmez ama Nefise'yi kesin beğeniyordur diye düşünmüştüm. :D

Sanırım nefisenin karakterini sevmedıgım ıcın :)

donutcım beyonce makyajıda süper çok hoş yerimseniben

evet beyonce un dudakla bıraz abartı cıkmıs ama guzel olmus Ebrucum

ayyy şu perugu takıyorsun madeeemmm dıkkat et bari dikişleri içinde kalsın :))))

makyaj guzel neyseki

Ay bu kadın bana hep pismiş gibi gelio nedense
bi kere koltuk altı kıllarını almamıştı ondan beri sinir oluorum we acayip pis gelio bana

Back
X