• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
cok hos fazla hoş hatta...Zamansız guzellık bu olsa gerek..Derginin tarihine dikkat çekerim.2010,hala bu zamanda bile ondan bahsedıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
:1:tahmin ettim =) türklerden bir tek begendigin özlem önal var dimi :1:

nefisenin son hali güzel aslında saçları koyulaştırmış yakışmış baya

Sanırım ben vamp kadın sevıyorum o yuzden Lıvcım,yani cok masum ve biblo yuzler bana gore degil :)

Özlem Önalın eskı halını sevıyorum ama :)

bende begenirim angelina benzetilen bir kadın ne kadar çirkin olabilir ki

yalnız özlem önalı yakından takiplemediğim için bu son hali mi pek bilemıyorum canım :) senin hoşuna giden bu hali mi ?

yok sevmıorum bu kızı ben:1:

Donutcım ben Nefise'yi gördüğümde hep aklıma Megan geliyor. Saçlar koyu, ten beyaz, gözler mavi, saç şekli fln da aynı olunca..Alakası yok tabi ama aklıma onu getiriyor.
Senin de beğendiğini sanıyordum. :) Hatta donut kimseyi beğenmez ama Nefise'yi kesin beğeniyordur diye düşünmüştüm. :D

bende begenirim angelina benzetilen bir kadın ne kadar çirkin olabilir ki

yalnız özlem önalı yakından takiplemediğim için bu son hali mi pek bilemıyorum canım :) senin hoşuna giden bu hali mi ?

evt canım,bir deri bir kemik olmadan once :)))

Donutcım ben Nefise'yi gördüğümde hep aklıma Megan geliyor. Saçlar koyu, ten beyaz, gözler mavi, saç şekli fln da aynı olunca..Alakası yok tabi ama aklıma onu getiriyor.
Senin de beğendiğini sanıyordum. :) Hatta donut kimseyi beğenmez ama Nefise'yi kesin beğeniyordur diye düşünmüştüm. :D

Sanırım nefisenin karakterini sevmedıgım ıcın :)

donutcım beyonce makyajıda süper çok hoş yerimseniben

evet beyonce un dudakla bıraz abartı cıkmıs ama guzel olmus Ebrucum

ayyy şu perugu takıyorsun madeeemmm dıkkat et bari dikişleri içinde kalsın :))))

makyaj guzel neyseki

Ay bu kadın bana hep pismiş gibi gelio nedense
bi kere koltuk altı kıllarını almamıştı ondan beri sinir oluorum we acayip pis gelio bana

Back