• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kastane tonlarından bir gün sıkılırsam yaptıracagım renk budur
julianne çok şeker kadın makyajı çok tatlı :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
givenchy12-2006.jpg

Herkes bir fikir beyan etmiş ben de söliim bari. :D ıçimde kalmasın.
Şu Scarlett hiç bakılası bir kadın değil benim için. Bir Megan'a bak bi de buna.
Hiç çekici gelmiyor. Gerçi her kadın Megan'ın yanında sönük kalır o da ayrı mevzu.sempatiksalakcinni

çook hoşş ya :):) hep makyajım ve saçım böyle olsun istiyorumm ama tutturamadımm henüzz :(:(

Herkes bir fikir beyan etmiş ben de söliim bari. :D İçimde kalmasın.
Şu Scarlett hiç bakılası bir kadın değil benim için. Bir Megan'a bak bi de buna.
Hiç çekici gelmiyor. Gerçi her kadın Megan'ın yanında sönük kalır o da ayrı mevzu.sempatiksalakcinni

bn Scarlett'i daha çok beğenirim mesela, özellikle fiziğini, Megan'ın son zamanlardaki fotolarındaa göğsü hariç beli kalçası çöp gibi :D:D
ikisi de farklı kişilerin beğenisine hitap ediyo demekki :D:D

Valla Megan tum yabancı basına dusmus,botoxluymus yuzu evet..su halıyle Scarlet bence on tane Megan eder :))) bu son estetik cok hataydı..balmumu megan..

kıyaslama yapmayacagım hepsinin güzelliği farklı anca meganı angelina ile kıyaslayabilirim o da angelinaya benzemeye çalıştıgı için
daha 24 yasında şu gecirdigi esteiklere bak ihtiyacı olsa anlarım ama gerek yok

Livcim bence en kıyaslamaman gereken ile kıyasladın :) Bu Angelinaya buyuk haksızlık :)
Bence bu botokslardan sonra Meganı Heidi Montag ıle kıyaslamalıyız..aynı balmumu ifade onda da var..

ay aynı ıfade.aynı mımıksızlık.. veee ıkısınınde makyajı sahaneee

Back