Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kastane tonlarından bir gün sıkılırsam yaptıracagım renk budur
julianne çok şeker kadın makyajı çok tatlı :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
givenchy12-2006.jpg

Herkes bir fikir beyan etmiş ben de söliim bari. :D ıçimde kalmasın.
Şu Scarlett hiç bakılası bir kadın değil benim için. Bir Megan'a bak bi de buna.
Hiç çekici gelmiyor. Gerçi her kadın Megan'ın yanında sönük kalır o da ayrı mevzu.sempatiksalakcinni

çook hoşş ya :):) hep makyajım ve saçım böyle olsun istiyorumm ama tutturamadımm henüzz :(:(

Herkes bir fikir beyan etmiş ben de söliim bari. :D İçimde kalmasın.
Şu Scarlett hiç bakılası bir kadın değil benim için. Bir Megan'a bak bi de buna.
Hiç çekici gelmiyor. Gerçi her kadın Megan'ın yanında sönük kalır o da ayrı mevzu.sempatiksalakcinni

bn Scarlett'i daha çok beğenirim mesela, özellikle fiziğini, Megan'ın son zamanlardaki fotolarındaa göğsü hariç beli kalçası çöp gibi :D:D
ikisi de farklı kişilerin beğenisine hitap ediyo demekki :D:D

Valla Megan tum yabancı basına dusmus,botoxluymus yuzu evet..su halıyle Scarlet bence on tane Megan eder :))) bu son estetik cok hataydı..balmumu megan..

kıyaslama yapmayacagım hepsinin güzelliği farklı anca meganı angelina ile kıyaslayabilirim o da angelinaya benzemeye çalıştıgı için
daha 24 yasında şu gecirdigi esteiklere bak ihtiyacı olsa anlarım ama gerek yok

Livcim bence en kıyaslamaman gereken ile kıyasladın :) Bu Angelinaya buyuk haksızlık :)
Bence bu botokslardan sonra Meganı Heidi Montag ıle kıyaslamalıyız..aynı balmumu ifade onda da var..

ay aynı ıfade.aynı mımıksızlık.. veee ıkısınınde makyajı sahaneee

Back
X