• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
natalia-vodianova-chanel-spring.jpg

Serpentine+Gallery+Summer+Party+sxfduD0oBQTl.jpg

Son düzenleme:
cabuk oldu be okypetecim,ben bakıyorum cabuk yaslananların hepsi zayıf olmayan ünlüler.Zayıf olanların hepsi cıtır cıtır gezıyor :)

cabuk oldu be okypetecim,ben bakıyorum cabuk yaslananların hepsi zayıf olmayan ünlüler.Zayıf olanların hepsi cıtır cıtır gezıyor :)

sorma ya... bende bunu anlamıyorum. zayıflık gençlikte katıyor demek..
jennifer lopez çabuk gitti. latin oysa. beyaz ırk çabuk çöker. derler..
anglo saxonlar mesela , bu latin ama. ilginç..

Tryamour paylaşımlarına laf söylüyomuşum gibi anlama sakın cnm ama :D. bu kadın naapsa gözüme çok avam görünüyor yaa basitlik akıyo heryerinden resmen:D sarı saç siyah kaş kombinasyonu , zoraki pörtletilmiş dudaklar 10 metre öteden belli olan burun estetiği fln

Son düzenleyen: Moderatör:
Tryamour paylaşımlarına laf söylüyomuşum gibi anlama sakın cnm ama :D. bu kadın naapsa gözüme çok avam görünüyor yaa basitlik akıyo heryerinden resmen:D sarı saç siyah kaş kombinasyonu , zoraki pörtletilmiş dudaklar 10 metre öteden belli olan burun estetiği fln

Yok canım niye yanlış anliim. :D Kkda bir tek ben bayılıyorum bu kadına zaten. :D
Anlamadım ki niye beğenilmiyor bence olağanüstü bir güzellik. Zevk meselesi işte.
Burun da dudaklar da enfes bana göre. :D

Back