Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
lila sevmem ama bu cok guzel olmus

ben lila far severim aslinda ya en cok kullandiklarimdan biriydi simdi pek far kullanmiorm da goz rengini baya cikario ama cok youn surmektense hafifce belli belirsiz hosuma gidio. kahve goze de cok yakistiriorm ve gri goze de opuyorumnanaktan
eklediginde youn olmasina ragmen cok hosuma gitti ama iste prof. makyaj olunca guzel duruo yaw ne olursa olsun bayanssulusmile

evet bir profesyonel eli degmesi yetıyor sanırım bambamcım..ton ne olursa olsun usta ellerde sahaserler cıkıyor.bizim goz renklerimiz aynı ton.onerebılecegın lila var mı ?

evet bir profesyonel eli degmesi yetıyor sanırım bambamcım..ton ne olursa olsun usta ellerde sahaserler cıkıyor.bizim goz renklerimiz aynı ton.onerebılecegın lila var mı ?

evt donutcim kesinlikle :) ben clinique in lilasini adi frosted lily cok seviorm uzun zmn kullandim hala azcik var. aklima esince onu kullaniorm gri ile goz rengini guzel cikirio gibi gelio bana. cok cart deil ve hafif sedefli. nette bu fotoyu buldum bu 4lusuymus. :)

lila oyle uzak oldugum bır ton ki,ama senın zevkıne guvenıyorum.Notumu aldım deneyecegım :)))

lila oyle uzak oldugum bır ton ki,ama senın zevkıne guvenıyorum.Notumu aldım deneyecegım :)))

ay cnm benm cok saol ben de senin zevkine guveniorm kaydirigubbakcemile5 ben de cok mosmor ya da bulamac gibi lila sevmem ama azicik katinca hos oluor dene bakalim begenirsin belki ben yarin ya da ertesi rengi cildimde eklerim rengi .:hulya:

ay cnm benm cok saol ben de senin zevkine guveniorm kaydirigubbakcemile5 ben de cok mosmor ya da bulamac gibi lila sevmem ama azicik katinca hos oluor dene bakalim begenirsin belki ben yarin ya da ertesi rengi cildimde eklerim rengi .:hulya:

aa cok memnun olurum,uygulamada onemlı tabıkı,nasıl uyguluyorsun gormek ısterım

Bence becerebılıyorsundur :) hem beceremıyorsanda ne yapalım, yapmaya calısıyoruz ya o da yeter :)

:hulya: evt cnm benm azimliyim en azindan ahahha sempatiksalakcinni oole profesyonel yapamiorm zaten de sana lila icin fikir verebilcek bisiler eklerim opuyorumnanaktan:icecream:

bambamcımmmmmmmm bu bizde ice in durusuna benzemıyor muuuuuuuuuuuuuu

hatta bizde kahve kısım cok daha az ve renk olarakta daha acık !!

Son düzenleyen: Moderatör:
aaayyy bu makyaj gerçekten cezbediciymişş lila ne kadar farklı duruyomuş meğer kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmileaklinialirimsmilezemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…