- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #1.121
cnm senin saçlarını gordum baya açıkmış bu renk sanada çok yakışırben de platin saclarimi bu renk biseylere cevirmek istiorm :1closedeyes: bir - iki ay beklicem bakalim platinden donmek de kolay is deil. nese konu ile alakasiz.
ama saclara ben de bittim yahu. makyaj da sahane :asigim:
bal kopugu sac ustune koyu sarı balyaj hemde platin röfle var..tek bir faz asla degıl bu sac
cnm senin saçlarını gordum baya açıkmış bu renk sanada çok yakışır
aaaaa evet cnm dedigin gibi bir çok işlem var
monicayı bende çok begenirim makyajı çok güzelmiş
bambamcım insan degişiklik istiyor bazen hem koyultursan gözlerin rengi dahada ortaya çıkacaktır ...protenin bakımı ilk defa duyuyorum
kızlar albüme saç rengimin fot çektim koydum yardım lütfen =((((
evt cnm ya haklisin kesinlikle koyultmak istiorm seninle ayni saci istiorz albumune ekledigin ilk istedigim olarka yazdigini ben de cok begeniorm. senin saclarin sahane duruo cnm ya bence olmus bile oyle kaydirigubbakcemile2 cok hos. protein bakimi derken icinde protein olan sampuan krem ve bakim urunleri fln gibi seyleri diorm. genelde saca islem yapilinca kuaforler onerir. kiriklarin ve sacin toparlanmasina yardimci oluor
ama senin sacin zaten gayet hos duruor cnm boshayallersmile
oyyyyy çok tesekkur ederim cnm :kedi: biraz matlaştıgı için tedirgin oldum pek içime sinmedi ...dedigin protenin bakımınıda yapalım kuzum çok sagol :1hug:
olumunekankayizsmileçok sagol tatlım profilime yazdıklarını okudum demek bal kopugu üstene yapılıyormuş =( kolay kolay saçımı komple boyatamam =( sürekli dip boyası ile uğraşmak zor oluyor =( dediginiz gibi canlar belirli bir süre bakım yapayım belki sonrasında fikirim degişir başka renk yaptırırımvalla canım araya en az bir ay koy derim ben ama kuaforler 3 ay dıyor.Ben bir ay bakım yap,sonra yola devam derim :)))
:1hug: ah cnm bence cok hos duruor saclarin mat deil. sen bakim yapinca da daha da parlar. ama bence suandaki hali sahane boshayallersmile gule gule mutlulukla kullan :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?