• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
4333509152_173e842c7d_o.jpg

Bu kıza bayılıyorum. Çook hoş.:asigim:

reklamlarrrrrrrr:jeyyar:

Gelin makyajı yarışmamız başlamış bulunmaktadır :asigim:
Tüm makyaj severleri davet ediyoruz
f50ce668ab4b83ca304de9f68966d1f0.gif
bayanssulusmile

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle mat ruj istiyorum bulamıyorum, gerçi burda ruj üzerine sürülen kremden bahsetmiş ama gerçekten işe yarar mı ki?

canım mat rujdan bol ne var,mac de mat serisi var,sephorada mat serisi var,nars da mat serisi var,flormar yeni cıkardı mat serisi var.

hele bu ton dıyorsan gani gani var

ya ben neden bulamıyorum... flormar denedim böyle tam kupkuru durmuyor, mac de içime sinmedi, en iyisi sephoraya bakayım ben, bu matlaştırıcı kremi de denerim. zerrin tekindorun rujları tam istediğim matlık aslında

aa mac e haksızlık edıorsun,emın mısın matte serısınden denedıgıne ? simsiz olması mat demek degil biliyorsun.slim mattene serisi de var,matte serisi de var normal rujlardan

mesela bunu cok begenırım ben.suren kısı altına nemlendırıcı surmesıne ragmen matlıgı gayet ıyı bence

mac in mat rujları,valla ben mac den daha mat ruj gormedım :)) dudakta farklı duruor tam mat bence dene

evet donutcum ya, biliyorum mac matte serisini, böyle hafif de olsa yağlı-nemli görüntü varya istiyorum ki o hiç olmasın, bu arada kırmızı ruj süpermiş gerçekten

Back