Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar ya biraz suna benzemıyor mu ?

daha az surulmus,yada fazlası alınmıs gibi scarlette sanki..oyle dusunun bir,tona bakın.birinde cok yogun birinde azaltılmıs o cok belli ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
köpük ruj daha mat ama benim dediğim sağ taraftaki Counrtry Rose yazan ruj. ıstersen bir testerlarını al dene derim ben. Önce terster al.

Bende Country Rose var birebir Scarlet hanımdaki aynı ruj rengi değil sanırım yanımda olmadığı için emin olamadım
.

evet canım sankı bu daha pembemsi.sacarletteki ruj daha mercan gibi sanki.
zahmet ettın sende,testerini nerden bulacagım kı ben avonun?

Yok mu hiç avon satan çewrende tester iste 500 bin lira mı ne tester ( eski para ile ) getiriler sana.

Valla getirmemeleri için bir sebep yok ben istiyorum getiriyorlar. Denemeden alınmaz ki. Bi kaç kere denemeden aldım hiç kullanmadım şimdi hep tester alıoyurum çok iyi oluyor.

benziyorcanım.
sanırım soldaki biraz daha canlı gibi
mat rujlar o kadar azaldıki. eskiden çok vardı.
şimdi çok zorbulunuyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
benziyorcanım.
sanırım soldaki biraz daha canlı gibi
mat rujlar o kadar azaldıki. eskiden çok vardı.
şimdi çok zorbulunuyor...

evet okypetecim ya,bulmak cok zor.
ben bu tonları cok sevıorum ama gel gorki surunce sanki gece makyajına donuor.sadece rimel suruyorum oysa.sanırım aynen bu sekılde surdukten sonra pecete ile iyice almak lazım rengini.

senin bildigin var mı bu ton peki ?

bu scarlett johnson un fondoteni ne marka acaba??ben de onun gibi beyazm ama o kadar açık tonlarda fondoten bulamıorumm....

acık fildişi diye gecen tum tonlar sana olur,ama bu tonlar genelde yabancı markalarda var.
light ivory sana uygundur

son fotodaki ruj surumu berbat,korkunc..ama rengini ve goz makyajının sadeligi ile beraber abartıya kacmadan kullanılısını sevdim

bu scarlett johnson un fondoteni ne marka acaba??ben de onun gibi beyazm ama o kadar açık tonlarda fondoten bulamıorumm....

acık fildişi diye gecen tum tonlar sana olur,ama bu tonlar genelde yabancı markalarda var.
light ivory sana uygundur

Benim de ivory tonda bir fondotenim var. Onu kullandığımda yüzüm Monica Belluci'nin yukardaki ilk fotosundaki gibi oluyor. Yani oldukça beyaz. Light ivory belki fazla açık durabilir. Ama yine de tam anlamıyla rengime uyan bir ton bulamadım malesef.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…