Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

benzer bir ruj ariorm mac de numarasini onerebilcek olan var mi kizlar aranizda cok mutlu olurum olumunekankayizsmile

ya bambamcım bu daha gloss gibi duruyor,ama bu tona benzeyen bıraz daha mercanı ravishing var,az mıktarda surup ustune seffaf gloss gecersen bu renk olu.
tam aklımda degıl ama buna benzer bır glossum da var,eve gıdınce bakayım sana soyleyeyım balım

donutum cnm benm cok tesekkur ederim zahmet verdim bilmiyorumkismile :1hug::asigim: ravishing cok hosuma gitti :asigim: supersinn canikooom kaydirigubbakcemile5

donutum cnm benm cok tesekkur ederim zahmet verdim bilmiyorumkismile :1hug::asigim: ravishing cok hosuma gitti :asigim: supersinn canikooom kaydirigubbakcemile5

bebegim olur mu oyle sey,begenmen hosuma gıttı .Birde cremesheenlerden richer lusher a bak,aynı ton degıl ama sacına ve tenıne cok gıdecegıne dusunuyorum canım

bebegim olur mu oyle sey,begenmen hosuma gıttı .Birde cremesheenlerden richer lusher a bak,aynı ton degıl ama sacına ve tenıne cok gıdecegıne dusunuyorum canım

cnmsin cok tesekkur ederim hihih opcukkkkk :1hug:Şeniz
donutcimm sanirim richer luster a hasta oldum bayildim bayildimmmmm sırnaşık şey istiorm sositosositoalisveris merkezine gittigimde ilk isim bundan almak olucak :lepi: 2 hafta fln once renk denemeye gitmistim ruj yerine kalem alip ciktim karar verememistim ama senin yazdigin ikisini de denemedim ilk isim olucak gittigimde delikafaduldendelikafadulden sevindim :içelim::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…