Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Evet evet benim de saçlarımı çok açık sarı yapasım var. Platin olabilir. Bunları görünce daha da çok istiyorum.
Bir denicem bakalım nasıl olcak. Yakışmazsa hemen koyuya dönerim artık.

ay cnm benm platin benm saclarim donmeye calisiorm senelerdir platin kullandim. ondan donmek cok zor oole her konan rengi almio ustune grilik yesillik alio. ben diplerinden koyultarak daha koyu bi sariya yavas yavas donuorm. acik sari platinden daha ii sanki bence. ama platinin de cok guzel tabi ama ben sikildim artik kaydirigubbakcemile2 nacizane tavsiyem platinden ziyade acik sari donusu kolay die zaten cok yakin duruorlar birbirlerine

Tamam bunu dikkate alıcam.
Senin kendi tonun nedir peki?
Benim koyu küllü bir kahve. Yıpratmadan nasıl beceririm bu işi?
Aşama aşama mı yaptırmıştın sen yoksa bir günde mi oldu?

Tamam bunu dikkate alıcam.
Senin kendi tonun nedir peki?
Benim koyu küllü bir kahve. Yıpratmadan nasıl beceririm bu işi?
Aşama aşama mı yaptırmıştın sen yoksa bir günde mi oldu?

benm de kullu kumral sacim sanirim. cok koyu deil ama sarisin da deil yani. findik kabugu diordu annem. benm platin bi seferde olmadi siyahtan gecmistim. sana msg atcam cnm simdi cikmam lazim ozelden msg aticam sonra. hihihihi. :asigim:

benm de kullu kumral sacim sanirim. cok koyu deil ama sarisin da deil yani. findik kabugu diordu annem. benm platin bi seferde olmadi siyahtan gecmistim. sana msg atcam cnm simdi cikmam lazim ozelden msg aticam sonra. hihihihi. :asigim:

Tamam canım. Teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…