Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
benımde en sevdıgım ton ve tip Bambamcım,sahane gercekten

bayiliorm soole daginik acik renk kaslara. benm malesef daginik deil ne yapsam aralardan mi alsam aklinialirimsmile ama kalinlik lazim bunun icin pffff doal olacak bu kas olacaksa bilmiyorumkismile

ya benım kaşlarımda boyle bıldıgın ebru gundes kaşı,nefret edıyorum ya .Aklım olsa en basında hıc aldırmazdım,bir kez aldırınca o dogal yapısı gıdıyor.
Yok Bambamcım,kökünden kazıtıp Ebru Şallı gibi kaş ektırmedıkce kavusamayız bu gorunutuye

(( bohuuuuu :gitme: ya benm bu kadar yaygin da deil oldu olasi ayni sekiller cok kalin deil cikmio hadi rengi ayarlanir da. bu daginiklik dedigin gibi sil bastan biseyle anca kafamçokkarıştı

Ay herseyden sıkayet edıorum sanırım :))) kaş dudak falan fılan :)))

ama senin yuzun ince,kalın kaşta olmaz be Bambamcım.Ebru Sallının yeni ekim kaşları o mınyon yuzunde ne cırkın duruyor

Ay herseyden sıkayet edıorum sanırım :))) kaş dudak falan fılan :)))

ama senin yuzun ince,kalın kaşta olmaz be Bambamcım.Ebru Sallının yeni ekim kaşları o mınyon yuzunde ne cırkın duruyor

ya evt ben de aynen herseyden sikayet ediorm bir de ne gorsem istiorm
haklisin tatlim benm yuzume cok kalin gitmez malesef ama daginik olunca kapkalin durmaz sanki o fotodaki kas cok hos mesela.. bence ebru salli cok youn ektirmis ondan tuaf duruor onunkiler.

zaten gözünden baska guzel bir tarafı yok,onunda makyajını guzel yapıyorlar :)

bu kadının diş etleri ve dişleri cok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…