Doğuma Hazırlık BEĞENDİĞİNİZ KIZ BEBEK İSİMLERİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allahın İzniyle Haziranda bizim de bir bebeğimiz olacak :)))) Allah hepinize kucağınıza almayı nasip etsin

Eğer kız olursa ben Asel Nil Düşünüyorum. Hem kuranda geçen bi isim

Hayırlı olsun canım. Aselin anlamından emin değilim.bal ırmağı mı ne Öyle bir şey. Asel sanki asil ismine benziyor ya da asel in değişik versiyonu gibi ben tercih etmezdm ama size hayırlı olsun

Asel arapcada bal demek ama kuranda geciyormu bilemiyorum

Benim kızımın adı öykü, şimdi yine hamileyim ikinci de kız olursa adını "günce" koymak istiyorum..

Kızım Hazal şura,şura'yı ablam çok istedi kıramadım ama Hazal'ı ben çok seviyorum,Allah izin verirse tekrar kızım olacak ve bilge duru koyacağım,sizce nasıl hiç Başka isim düşünmedik.

Benim kızımın adı öykü, şimdi yine hamileyim ikinci de kız olursa adını "günce" koymak istiyorum..

Günce gülce ye benziyor. Hatıra demek günce. Ben gülceyi tercih ederdim canm ama hayırlı olsun

Kızım Hazal şura,şura'yı ablam çok istedi kıramadım ama Hazal'ı ben çok seviyorum,Allah izin verirse tekrar kızım olacak ve bilge duru koyacağım,sizce nasıl hiç Başka isim düşünmedik.

Bende duru koyacağım kızım olursa. Hayalimde hep Duru var. Eşim de Elif seviyor. Elif duru olabilir ben elif sevmiyorum ama bakalım kesin bir şey yokta bilge duru da güzel

Kızımın adı Aysima Anlamı ay yüzlü demek. Kendi ismimle uyumlu olsun diye koymuştum, adlarımızın ilk iki harfi aynı.

Zeynep ve Elif coook seviyordum.sukur ki iki kizim oldu isimleri Zeynep ve Elif .
Her soyleyisimde kendimce Allahim me kadar guzel diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…