Doğuma Hazırlık BEĞENDİĞİNİZ KIZ BEBEK İSİMLERİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya bana arkadasimin buyuk tanidigimin ismiyse eski isim gibi geliyor. Zaten bana onu hatirlatir dusuncesiyle de cocuguma koyamam ben. Duyulmamis isimler hele daha bi hosuma gidiyor. Herkesin cevresi farkli aslinda. Mesela benim cevremde gectigimiz yil dogan tum bebekler nil ve mila.

Gazel
Evra

kızım olursa ikisinden birini düşünüyorum

Bende bir koz bebek bekliyorum ve malesef hala karar veremedim Güneş ismine biraz isindim gibi ama hala kararsizim :anneadayı:

Gülfem, gülru, gülsima

İçinde gül geçen isimleri sevenler için önerim:)

Ya ben bu cennette düşen yaprak, ırmağı yok gölgesi vs isimleri çok uyduruk buluyorum. Kuranda yazmıyor, başka kim biliyor cennetteki eşyaların isimleri? Bazı isimler sanki sadece yeni ve ilginç olsun diye uydurulmuş gibi geliyor. Anlamı net olmayan bir ismi koymak istemem.

Benim kızım Ayşe, bu bebeğim de kız olursa ve nisan ayında doğarsa adı Nisan olabilir. Bolluk bereket anlamına geliyor. Bunun dışında özellikle kızlarda güç, kuvvet vs anlamına gelen isimleri seviyorum. Yani ismi Nazlı, Narin, İpek olan kızlar çok kırılgan ve hassas olabilir diye ben güçlü isimler severim. Hatta Olcay gibi unisex isimleri de severim

Ya ben bu cennette düşen yaprak, ırmağı yok gölgesi vs isimleri çok uyduruk buluyorum. Kuranda yazmıyor, başka kim biliyor cennetteki eşyaların isimleri? Bazı isimler sanki sadece yeni ve ilginç olsun diye uydurulmuş gibi geliyor. Anlamı net olmayan bir ismi koymak istemem.

Benim kızım Ayşe, bu bebeğim de kız olursa ve nisan ayında doğarsa adı Nisan olabilir. Bolluk bereket anlamına geliyor. Bunun dışında özellikle kızlarda güç, kuvvet vs anlamına gelen isimleri seviyorum. Yani ismi Nazlı, Narin, İpek olan kızlar çok kırılgan ve hassas olabilir diye ben güçlü isimler severim. Hatta Olcay gibi unisex isimleri de severim

Bencede uydurma

Allahın İzniyle Haziranda bizim de bir bebeğimiz olacak :)))) Allah hepinize kucağınıza almayı nasip etsin

Eğer kız olursa ben Asel Nil Düşünüyorum. Hem kuranda geçen bi isim

X