Doğuma Hazırlık BEĞENDİĞİNİZ KIZ BEBEK İSİMLERİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizin listenizden en çok (ya da bir tek ) Selen'i beğendim.

Peri, Doğa, Dora, Venüs, Beliz isimlerini kendi kızıma vermezdim ama idare ederler.

Alya, Arya, Mira, Mila, Lina da "yeni" isimden ziyade suyu çıkmış isimler bana göre. Artık her kesimde bulunuyor bu isimler.

Linda, Miranda falan belki Türkiye'de kulağa modern geliyordur ama Avrupa'da bi hayli demode. Bizdeki Hülya, Ebru isimleriyle eş değer.

Diba ismini de alternatif olarak sunayım.

İsim begenmek baska bisey de kendi cocuguna koyarken baska degerlendiriyorsun. Ben de kizim olursa bunu koyarim dedigim yok bunlarin icinde. Ama bence bunlar guzel isimler.
Yurtdisindaki isimlere ben de bakiyorum yabanci sitelerden yeni bir sey kesfederim diye ama henuz bulamadim. Ne erkek ne kiz ismi bulamadim henuz zaten daha 8 ayim var

Gülce ismini ben de begeniyorum güliz güzin isimleri de guzel. kiz mi erkek mi okur bilmiyorum ama nevfel ismi de hos bence anlami da guzeldi hatirlayamasam da

Enda
Beyda
Yelda
Bunlar da guzel geliyor bana. Ama is bebek olup da isim koymaya gelince naparim bilmiyorum. Cok zor ya iste bu dedigim bir isim yok su an. Ama soyadina uymasi benim icin cok onemli.

Enda
Beyda
Yelda
Bunlar da guzel geliyor bana. Ama is bebek olup da isim koymaya gelince naparim bilmiyorum. Cok zor ya iste bu dedigim bir isim yok su an. Ama soyadina uymasi benim icin cok onemli.

Yeliz de güzel:)

Benim begendigim isimler ; Yağmur,Damla,Rüya,Karya,Sedef,Eda,inci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…