Doğuma Hazırlık BEĞENDİĞİNİZ KIZ BEBEK İSİMLERİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gozun aydin canim ewt dun bakarken farkettim hamile degilmissin simdi sanada fikir olur bunlar ben 12 haftalikti cinsiyetini ogrendigimde hemde kesin demisti doktorum normalde 20 haftaya kadr solemeyen doktorlar var gozun aydn tekrar

Gozun aydin canim ewt dun bakarken farkettim hamile degilmissin simdi sanada fikir olur bunlar ben 12 haftalikti cinsiyetini ogrendigimde hemde kesin demisti doktorum normalde 20 haftaya kadr solemeyen doktorlar var gozun aydn tekrar

Teşekkür ederim canım. Normalde 16da falan kesin söylüyorlar ama bazıları erken gösteriyor seninki öyle olmuş :) benmki de daha erken ama bakalım

Allah aşkına bana da bi el atın 5 aya kadar erkek dediler kızmış erkek ismi hazırdı ama kıza bulamadık eşim ısrarla sadece Asel istiyor onu kirmicam çünkü erkek olsaydı iki ismi de benim istediğim olucakti ama ben de Asel in yanına uygun bi isim istiyorum

Nasıl isimler seviyorsunuz ona göre öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…