- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 39
Cok fazla Cinar var..bizde çınar düşúnüyoruz tek isim olcak nasıl sizce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok fazla Cinar var..bizde çınar düşúnüyoruz tek isim olcak nasıl sizce.
Cok fazla Cinar var..
Rica ederim..öyle mi diyosun eşim istiyo ama daha cok zman var bakalım.tesekürler cevapladıgn icin.
aynen kızımda benimde dediginiz gibi oldu.bunda karar veremedim tam icime sinen bulurum heralde zaman var daha araştırcam.Rica ederim..
Baska isim arayisina girin bence.. Esinize sordukca fikri degisebilir..
Cok istiyorsaniz ve icinize cok siniyorsa da koyun.. Icinizde kalmasin.. Ben kizimin ismini koyarken bir kisi bile begnemedi. Cevremde de hic yoktu. Ben dahil kimse duymamisti tuhaf karsiladi herkes. Sonra moda oldu..
Ama baska isim dusunmuyordum bile.. Cinar da guzel isim ama cok fazla var..
ğ ç harleri ingilizce harf değildir halis mulis TürkçedirHerkesin zevki ayri . Bende 25 haftalik hamileyim secemedik daha. Uras basta hosuma gidiyordu. Zor geldi herkese eledim. Bide anlami ne sormalarini istemiyorum. Tek seferde anlasilsin. Unisex olmasin , ğ, ç gibi ingilizce karakter icermesin derken Aras , Poyraz ve Kerem arasinda kaldik. Ucunden biri olcak kismetse. Oglumun adina uyumlu olmasi gerekir. Çağan, Çağatayda hosuma gidiyor. Harflerden dolayi olmuyor.
cok begendığim bi isim ama söylenişini zor dediler aren daha iyi dediler banada ama ben anlamından dolayı arden de takıldım :)Kızlar arden ismi nasıl?Bereket prensi demekmiş
Arencok begendığim bi isim ama söylenişini zor dediler aren daha iyi dediler banada ama ben anlamından dolayı arden de takıldım :)
arel ismini beğenmedim canım çok mitoliojik geldi o bana :)Aren
Arden
Arel genelde ikinci isim kullanilan isimler tek basına yalın oluyor canım kısa ve baskın bir isim daha dusunebilirsin cift isim düşünürsen tabi.
Tersini yazacaktim ingilizce karakter olmadigini biliyorum zaten . Sonucta ğ, ç ü gibi harfleri iceren isim koymadıkğ ç harleri ingilizce harf değildir halis mulis Türkçedir
ismiyle hitap etmezsiniz zaten oğlum dersiniz beğenmeyen kızçesine almasın :)allahım isimlere bak hele. Allah aşkına komik isimler vermeyin çocuklarınıza. yarın öbür gün damatlarımız olacaklar. ismiyle hitap bile edemicez.