BEĞENDİĞİNİZ ERKEK BEBEK İSİMLERİ

ben hala erkek ismi beğenemedim arende dalga geçiyorlar falcı ismi vs diye
bulut hoşuma gidiyor ama eşim beğenmedi ve çok fazla
aslında eşimin ismi buğra bulutla güzel olur
ediz seviyorum yıllardır oda eskimiş vs dediler beni deli ettiler :)
kız olursa kesinlikle ipek o yüzden kızda sıkıntım yok cinsiyet bi belli olaydı hayırlısıyla bende isim derdinden kurtulaydım:)

ben hala erkek ismi beğenemedim arende dalga geçiyorlar falcı ismi vs diye
bulut hoşuma gidiyor ama eşim beğenmedi ve çok fazla
aslında eşimin ismi buğra bulutla güzel olur
ediz seviyorum yıllardır oda eskimiş vs dediler beni deli ettiler :)
kız olursa kesinlikle ipek o yüzden kızda sıkıntım yok cinsiyet bi belli olaydı hayırlısıyla bende isim derdinden kurtulaydım:)
Aren'i ben de begenmiyorum..
Bulut guzel..
Ediz de guzel degil bence..
Ipek ismini cok begeniyorum.. Cok guzel isim.. Hayirlisiyla gelsin bebis..

Allah nasip ederse bende erkek annesi olacağım eşim eski türk isimleri olsun diyor bakıyoruz şimdilik ama daha içimize sinen bişi bulamadık belki göktuğ nasıl sizce

Allah nasip ederse bende erkek annesi olacağım eşim eski türk isimleri olsun diyor bakıyoruz şimdilik ama daha içimize sinen bişi bulamadık belki göktuğ nasıl sizce
Göktuğ Gökmen Göker Gökay eski turk isimleri kulagada hos geliyor herzaman

Baska degisik isimler sorarsanız
Mesela gorev yerimdi
artvin cok guzel bir yer ilcesi Arhavi isim olarak konur bence
Bulut
Uyvar
Uzay
Ertugrul
Hazar
Dusan
Sevdigim isimler

Bu isimler güzel ama çok ağır geliyor bana.Ben daha güncel modern isimler seviyorum kızlar
öncelikle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inş güncel ya da pek duyulmadık isimler bir anda moda olup herkesin koyduğu bir isim haline gelip mantar gibi türüyor ben bira gelenekselciyim ama yine de Aras ve asaf isimlerini çok begeniyorum ne yaparım bilmiyorum ben de düşünüyorum bakalım o da ismiyle gelecek ona inanıyorum hayırlısıyla kucağıma alabilirsem

Merhaba kızlar benim de oğlum olacak inşallah muhtemelen Ahmet Enes koyacağız ama değişebilir tabii. Daha modern isim isterseniz bikaç sevdiğimi yazayım ;
Kerem (gerçi pek modern değil :KK53:)
Batu
Buğra
Efe
Deniz

begendigim isimler
kerem emre emir ali görkem.benimde allah nasip ederse doguma bir bucuk ayim var.bu isimlerden birini dusunuyorum sizce nasil

X