- 22 Ekim 2010
- 680
- 2.283
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğa isimlerini seviyorum. Toprak, bulut, ada, deniz, ege, doğa, rüzgar. Bunların dışında can, çağan..Bu isimler güzel ama çok ağır geliyor bana.Ben daha güncel modern isimler seviyorum kızlar
Emre ismi enn sevdigim erkek isimlerinden. Cok guzel.. Tek basina daha guzel ama Akif Emre de cok uyumlu olmus..Bizde Emre koymaya karar verdik ama yanına Akif i de eklesek mi ki Akif Emre
Aren'i ben de begenmiyorum..ben hala erkek ismi beğenemedim arende dalga geçiyorlar falcı ismi vs diye
bulut hoşuma gidiyor ama eşim beğenmedi ve çok fazla
aslında eşimin ismi buğra bulutla güzel olur
ediz seviyorum yıllardır oda eskimiş vs dediler beni deli ettiler :)
kız olursa kesinlikle ipek o yüzden kızda sıkıntım yok cinsiyet bi belli olaydı hayırlısıyla bende isim derdinden kurtulaydım:)
Teşekkür ederim amin inş.Aren'i ben de begenmiyorum..
Bulut guzel..
Ediz de guzel degil bence..
Ipek ismini cok begeniyorum.. Cok guzel isim.. Hayirlisiyla gelsin bebis..
Goktug guzel bence..Allah nasip ederse bende erkek annesi olacağım eşim eski türk isimleri olsun diyor bakıyoruz şimdilik ama daha içimize sinen bişi bulamadık belki göktuğ nasıl sizce
Göktuğ Gökmen Göker Gökay eski turk isimleri kulagada hos geliyor herzamanAllah nasip ederse bende erkek annesi olacağım eşim eski türk isimleri olsun diyor bakıyoruz şimdilik ama daha içimize sinen bişi bulamadık belki göktuğ nasıl sizce
öncelikle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inş güncel ya da pek duyulmadık isimler bir anda moda olup herkesin koyduğu bir isim haline gelip mantar gibi türüyor ben bira gelenekselciyim ama yine de Aras ve asaf isimlerini çok begeniyorum ne yaparım bilmiyorum ben de düşünüyorum bakalım o da ismiyle gelecek ona inanıyorum hayırlısıyla kucağıma alabilirsemBu isimler güzel ama çok ağır geliyor bana.Ben daha güncel modern isimler seviyorum kızlar