BEĞENDİĞİNİZ ERKEK BEBEK İSİMLERİ

Erkek bebeklere hiç cisim yok gerçekten.Ağır isimleri de sevmiyorum modern ,kulağa hoş gelen bişey olsun istiyorum ama yok .stresten erken dogurucam artık :KK43:
tam olarak benım durumum .. yok yanı isim yok. ne modern ne klasık hıc bırı hoş gelmıyor kulagıma secememeyı bırak alternatof 1-2 ısım bıle hatta 1 tane bıle yok

tam olarak benım durumum .. yok yanı isim yok. ne modern ne klasık hıc bırı hoş gelmıyor kulagıma secememeyı bırak alternatof 1-2 ısım bıle hatta 1 tane bıle yok
Aramızda tam bir ay var.Ben ağustosta doğum yapi cam.isim konusunu çok önemsiyorum.Esimde arden tuna olsun diyor bende doruk diyorum ama yinede tam sinmiyor içime.ne zormus

Maillerde ingilizce karakter oluyor, yurtdisinda okul yada is icin toplanti birsey olursa rahat etsin diye. İlerisi icin. O harfler zor oluyor. Esiminde isminde bu harflerden var. Yurt disina cikinca zorlaniyor o yuzden istemiyor.
ooo canım sen baya detaycısın :KK70:
ben isim bulsamda karakteri orda kalsa keşke :KK70:
sen ne koyacaktın

kerem demiştin sanki en son
Kerem farsca oglumun adina uyum saglamiyor. Biri modern kerem daha farkli konsept. Ama ayri olarak Keremi begeniyorum. Esimde begeniyor. Genelde begenilen isimdir. Poyraz ismine yoneldik esimde onu istiyor buyuk ihtimal o olcak gibi. Benim ilk sectigim isim. Cok zaman var . Akrabalara soylemiyorum degisebilir diye. Sonradan o muydu bu muydu sormasinlar yorumda yapmasinlar.

Kerem farsca oglumun adina uyum saglamiyor. Biri modern kerem daha farkli konsept. Ama ayri olarak Keremi begeniyorum. Esimde begeniyor. Genelde begenilen isimdir. Poyraz ismine yoneldik esimde onu istiyor buyuk ihtimal o olcak gibi. Benim ilk sectigim isim. Cok zaman var . Akrabalara soylemiyorum degisebilir diye. Sonradan o muydu bu muydu sormasinlar yorumda yapmasinlar.
bizim 50 kez değişti :KK70:
oğlanın adı neydi senin bak unuttum
kaç haftalıksın

evet zaten Allah 'ın isimlerinden olduğu için koymayı düşündük
Yanlız canım bilgin vardır belki Ama Allahın isimlerinden verirken tek vermeyin diye biliyorum mesela Kerim değil Abdul Kerim yani Abdul Samed gibi falan ben çünkü bir ara isimleri ezberleme ve öğrenme çabasındaydım ozaman cok yerde okudum tek verilmemesi gerektiğini

Yanlız canım bilgin vardır belki Ama Allahın isimlerinden verirken tek vermeyin diye biliyorum mesela Kerim değil Abdul Kerim yani Abdul Samed gibi falan ben çünkü bir ara isimleri ezberleme ve öğrenme çabasındaydım ozaman cok yerde okudum tek verilmemesi gerektiğini
öyle bir şey diyorlar ama biz hocamıza sorduk sorun olmadığını söylemişti
zaten o isimden vazgeçtik şu an
ama olsaydı yanına ikinci isim olacaktı Abdul değilde isim olacaktı anlatabildim mi

Benim de aklimdaki isimelr

Cagan uras
Cagan mert
Uras efe
Hangsii olur bilemm bu 3 unden biri olacak insallh

CANER ve ERDEM
IsmLERI nasil kizlar benim.hosuma gtti sanki ortalikta yok analmi da hos teleffuzuda net dalga gecilecek.bir isim degil. Esim uras ve cagan ismini begenmedi bu yuzden caner e ve erdem e yogunlastik

CANER ve ERDEM
IsmLERI nasil kizlar benim.hosuma gtti sanki ortalikta yok analmi da hos teleffuzuda net dalga gecilecek.bir isim degil. Esim uras ve cagan ismini begenmedi bu yuzden caner e ve erdem e yogunlastik

Caner de Erdem de güzel isimler bence.

Arden gibi isimleri sevmiyorum. Kiz ismi olarakda cagrisim yapiyor. Unisex ismi sevmem zaten. Tunayida begenmiyorum acikcasi.

Bende erkeklerde özellikle unisex isim sevmiyorum(tunanın fonetiği ve anlsmk iyi ama unisex isim ve ben daha çok kızlara yakıştırıyorum Tuna hanım daha güzel oluyor..arden arhan bu gibi isimleri sevmiyorum cinsiyet anlsşılmıyo ve bence anlamı güzel de olsa erkeğe yakıştırmıyorum

X