BEĞENDİĞİNİZ ERKEK BEBEK İSİMLERİ

Ben doruk ismini beğeniyorum ,esimde tuna olsun diyor .sizce hangisi daha iyi .Tuna isminin yanına ikinci bir isim önerir misiniz?

Ben doruk ismini beğeniyorum ,esimde tuna olsun diyor .sizce hangisi daha iyi .Tuna isminin yanına ikinci bir isim önerir misiniz?

Tuna ismini esimde istedi tunahan dedi ama ben iyi bir anlami yok diye kabul etmedim doruk tuna ikiside modern guzel isimelr doruk Tuna olabilir.. tunahan olabilir mert tuna olabilir. Doruk can olabilir

Tuna ismini esimde istedi tunahan dedi ama ben iyi bir anlami yok diye kabul etmedim doruk tuna ikiside modern guzel isimelr doruk Tuna olabilir.. tunahan olabilir mert tuna olabilir. Doruk can olabilir
siz karar verebildiniz mi ? Doruk ismi gerçekten con con ismi mi .bir tek bu isme isiniyorum

siz karar verebildiniz mi ? Doruk ismi gerçekten con con ismi mi .bir tek bu isme isiniyorum

Valaa ben uras efe de karar kildim canim ama esim uras ismine pek sicak bakmiyor npacz bilmiyorum beklemedyiz.. en kotu ihtimal uras efe uras eymen bu ikisinden biri olur galiba..

Valaa ben uras efe de karar kildim canim ama esim uras ismine pek sicak bakmiyor npacz bilmiyorum beklemedyiz.. en kotu ihtimal uras efe uras eymen bu ikisinden biri olur galiba..
Uras güzel bence.bizde düşünmüştük.anlami da çok iyi.söylemesi biraz arasla karışabilir sadece

Ayenn ama sanki alisinca karstrlmaz cunku alici ve kisa ben ilk dsndgum zmaan zorlanrdim ama simdi cok begeniyorum cok sevdik.. uras efe tek ism gibi cikio .. babasi ikna edecen bu isim icjn insallh ☺

Benimde esim ilk Doruk demisti. Ben vazgecirdim. İsinamadim isme . Tuna ismini de begenmiyorum. İkisinden biri olacaksa Doruk derim. Senin icine sinmisse ikna etmeye calis bence. Baskasi şu isim guzel desede yada isim ne kadar guzel olursa olsun . Sen begenmedikten sonra guzel gelmiyor. Senin cocugun icine sinmeli mutlaka

araştırdım canım öyle bir yazıya denk gelmiştim bizim hocamız öyle bir şey olmadığını söyledi
iki isim düşünüyoruz zaten ama Abdulbatın şeklinde değil
Bizde var esmalardan ailede hocalara sormuslar. Tv dede bir kac hocaya denk geldim onlarda Abdul kelumesini konulmasini istiyor. Abdul Allah in kulu anlamina geliyor. Bu sekilde hitap edilirmis. Siz bilirsiniz. Bizim akrabalarda sormustu denk geldi yazayim dedim.

Erkek bebeklere hiç cisim yok gerçekten.Ağır isimleri de sevmiyorum modern ,kulağa hoş gelen bişey olsun istiyorum ama yok .stresten erken dogurucam artık :KK43:
Erkek ismi daha zor bencede insan gerşeyi düşününce işin içinden çıkamıyo... görüş alıp,iyi düşünüp içinize sinene karar vermek en mantıklısı

Bizde var esmalardan ailede hocalara sormuslar. Tv dede bir kac hocaya denk geldim onlarda Abdul kelumesini konulmasini istiyor. Abdul Allah in kulu anlamina geliyor. Bu sekilde hitap edilirmis. Siz bilirsiniz. Bizim akrabalarda sormustu denk geldi yazayim dedim.
sağol canım ama bizim hocamızda çok güvenilir
eşim sormuş yanlış mı anladı acaba tekrar soralım
belkide koymayacağım ya isim anketi açtım göz atabilir misin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/oglumuza-isim-anket.1015578/

Son düzenleme:
Herkesin zevki ayri . Bende 25 haftalik hamileyim secemedik daha. Uras basta hosuma gidiyordu. Zor geldi herkese eledim. Bide anlami ne sormalarini istemiyorum. Tek seferde anlasilsin. Unisex olmasin , ğ, ç gibi ingilizce karakter icermesin derken Aras , Poyraz ve Kerem arasinda kaldik. Ucunden biri olcak kismetse. Oglumun adina uyumlu olmasi gerekir. Çağan, Çağatayda hosuma gidiyor. Harflerden dolayi olmuyor.
neden ingilizce karakter içermesin canım merak ettim

neden ingilizce karakter içermesin canım merak ettim
Maillerde ingilizce karakter oluyor, yurtdisinda okul yada is icin toplanti birsey olursa rahat etsin diye. İlerisi icin. O harfler zor oluyor. Esiminde isminde bu harflerden var. Yurt disina cikinca zorlaniyor o yuzden istemiyor.

X