BEĞENDİĞİNİZ ERKEK BEBEK İSİMLERİ

begendigim isimler
kerem emre emir ali görkem.benimde allah nasip ederse doguma bir bucuk ayim var.bu isimlerden birini dusunuyorum sizce nasil

Merhabalar hayırlı doğumlar bende kerem koyarım oğlum olursa. Ama iki isim olur kerem alp. Sizde düşünebilirsiniz. Baska oneremiyorum cunku cok benimsemişim. Baska erkek ismi bile begenemiyorum. :)

Artun
Artur
Sarp
Sarper
Cenker
Batur
Karan
Cesur
Lider
Yüce
Aslan
Leo
Teo
Arhan
Korhan
Tarhan
Gökmen
Tuğra
Taylan

Benim de doğuma 15 gün var.Emre koymayı düşünüyorum ama önüne bir isim daha koymak istiyorum karar veremiyorum.yiğit emre yada batu emre olabilir bilemiyorum..Çok zormuş isim koymak. Sizce önüne ne koyabilirim söyleyebilir mi fikri olan çok az vaktim kaldı.

Bende F ve B ile başlayan isim arıyorum iki isim olcak eşim bu konuda kesin kararlı ilk oğlumuz fatih buğra
Aklınıza gelen isimleri yazın lütfen

Daha cinsiyeti belli değil ama şuan hem kız hem erkek düşünüyorum

Benim de doğuma 15 gün var.Emre koymayı düşünüyorum ama önüne bir isim daha koymak istiyorum karar veremiyorum.yiğit emre yada batu emre olabilir bilemiyorum..Çok zormuş isim koymak. Sizce önüne ne koyabilirim söyleyebilir mi fikri olan çok az vaktim kaldı.
Emre cok guzel. En sevdigim erkek isimlerinden biri..
Yigit Emre uyumlu ama Yigit ismini hic sevmem..

Öyle güzel kız isimleri var ki... Ve çok fazla. Gel gelelim erkek ismi yok. Hepsi aynı hepsi benzer. Bir tane güzel isim bulamadım. Bulduklarım da çeşitli nedenlerle olmadı. Örneğin Ömer cok güzel isim fakat eşimin vefat eden kardeşinin ismi gibi :/ Kızım olsa en çok Leyla koymak isterdim. Oğlum olacak inşallah fakat isim yok bulamıyorum:olamaz:

X