BEĞENDİĞİNİZ ERKEK BEBEK İSİMLERİ

Kızlar arden tuna nasıl sizce
Bende arelli ardenli isimleri sevmiyorum.tuna da baydi artik.
Canerde erdemde guzel.
Benim isim hikayem cok ilginc.
Erkek bebek olunca milyon tane isim arasinda gidip geldim, ama hep ayni yerde takildim.hamilelik oncesi kaynana bebis olursa ne isim koyarsiniz demisti goktug demistim cinsiyetini bilmeden.gidip gelmelere ragmen goktugda takildik.koyduk ismi.diger dusunduklerim ozan ,yaman, bilgehandi.

Bende arelli ardenli isimleri sevmiyorum.tuna da baydi artik.
Canerde erdemde guzel.
Benim isim hikayem cok ilginc.
Erkek bebek olunca milyon tane isim arasinda gidip geldim, ama hep ayni yerde takildim.hamilelik oncesi kaynana bebis olursa ne isim koyarsiniz demisti goktug demistim cinsiyetini bilmeden.gidip gelmelere ragmen goktugda takildik.koyduk ismi.diger dusunduklerim ozan ,yaman, bilgehandi.
Aslinda gönul en sonunda birtanesine dönüp dolasip variyor bencede cok gezmemek lazm takildigimiz isim daha iyidir başindan beri ısinmak onemli:KK54:
Bende gecen erkek olursa
Egemene daha sicak bakıyorum dedim esime,okadar isim soyledik bu guzelmi su guzelmi hatta burdada cok isim tavsiye ettim ama bize Egemen nasip olacak mi bakiciğiz:rapci:

Kerem Alp
Tek tek kerem ve alp olarakta severim.
Hatta tek beğendiğim erkek ismi kerem alp :KK200:

Arkadaşlar biz oğlumuzun adini Yiğit Yalgın koymaya karar verdik ama ben halen tam emin olamıyorum. Sizce nasil bu isimler?

Allah nasip ederse oglum olucak ama hala isim bulamadim pamir kayra asrın var aklimda ama icime sinen isim bulamadim daha

Aras
Aren
Asil
Uras
Alaz
Bulut
Yankı
Tuna
Kutay
Pars
Mirza
Barkın