Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

biliyorum cok güzel güzel mobilyalar var insan hefeslniyor, ama dügün öncesi okadar cok sey alinmasi gerekiyor ki bir ton masraf oluyor. Bir seye edekslenince sonra hayal kirkligi cok oluyor, ya pahali geliyor yada renkler uyumlu olmuyor yada sigmiyor vs. vs.
Hayal kurmak güzel oluyor ama özenipte elde edememekte okadar kötü bizde kisitli imkanlarla evimizi kurmaya dügünümüz yapmaya calisiyoruz hazirliklar basladi. Sonra sonra esyalar deistirilir yenilenir gönüller bir olsun. Bu masraflarin sikintisi evlendikten sonra yine biz cekeceyiz belki iliskiye yansicak allah korusun huzursuzluk olacak bunlara hic gerek yok arkadaslar sonra sonra da hefes ettmiz seyleri alabiliriz insallah... öpüldünüz tekrardan hayirli bayramlar

Kızlar ben tv ünütesi almayı düşünmüyorum.çünkü bence modası çabuk geçecek.bi de kirada olunca o evden o eve gidicem uyar mı uymazmı?artı devamlı toz alınacak bi yer daha çıkcak ha :)

roselincim devamlı toz alınacak bi yer çıkmaz yahu, zaten tv ünitesi alacakların geneli vitrin almayanlar..ama toz çıkcak yeri ben mümkün olduğunca minimuma indirmeyi düşünüyorum.. kapaklı alıcam bütün üniteyi içi görünmicek.. dekoratif kapaklar olcak.. bi de bi iki tane asimetrik raf oluyo, yeter..

şunun gibi bişey mesela,cam kapaklı olan yeri de normal kapak düşünürsek tabii..

bu tv üniteleri malum alçak -cam vs..var evdeki çoluk çocuğuda düşünmek lazım,dolaplarda kilit falan olmalı ki bişe almasın veya üstlerine bişe düşmesin.. daha kullanışlı ama düşündürüyor bu yönden

arkadaslar bukadar problem etmeyin tv ünitesini..
ablamlar yengem kulaniyorlar hepsininde cocugu var
toz konusuna gelincede tv masasinin tozunu al gümüslügün tozunu al bence daha cok is, hem bu tv ünitelerinde cok toz alinacak alanida yok bence gayet modern ferah duruyor ve cok ise yariyor hem odanin icinde az yer tutuyor.

yahu kızlar bende tv ünitesi alıcam ama şimdi aklıma geldi biz kirada oturcaz duvara bunu monte edince evsahibi kızmasın?

bu rengi veya yeşili olabilir ne dersiniz kızlar.antalyada evkur var orada görmüştüm yeşilini çok rahat oturması.siz ne dersiniz?kullanışlı gibide görünüyor.

bu rengi veya yeşili olabilir ne dersiniz kızlar.antalyada evkur var orada görmüştüm yeşilini çok rahat oturması.siz ne dersiniz?kullanışlı gibide görünüyor.

bana bu modelin modası çok çabuk geçermiş gibi geliyor ve çok da sağlam görünmüyor sanki..:sm_confused:

salon takımı için daha klasik çizgiler seçilebilir, klasik çizgiler fakat modern tasarımlar tabi.

ama tabi ki zevk sizin tatlım..

selam cnm bende bu takımın orange rengi var .senedir kullanıyom herkeste çok begeniyo özellikle ikinci kademesinde çok rahat sinema izleniliyo tavsiye ederim cnm spor şık bir takım rahat özellikle çokk

selam cnm bende bu takımın orange rengi var .senedir kullanıyom herkeste çok begeniyo özellikle ikinci kademesinde çok rahat sinema izleniliyo tavsiye ederim cnm spor şık bir takım rahat özellikle çokk

canım hangi firmadan aldığını özelden bana yazabilirmisin rica etsem. a.s.

Bu modeli yıllar önce ilk çıkaran Casa mobilyaydı şimdi pek çok firmada var cnm.Eski sanayideki mobilyacılarda,Aspendos bulvarında kolay bulursun

Bu modeli yıllar önce ilk çıkaran Casa mobilyaydı şimdi pek çok firmada var cnm.Eski sanayideki mobilyacılarda,Aspendos bulvarında kolay bulursun

2 senedir kullanıyorum sağlam çıktı dedi ya bazen aynı ürün farklı markalarda olabiliyor.e kalite değişiyor tabiki.ondan sordum yani.yosa kapalı çarşıdaki evkurda bikaç ay önce gördük 1500 lira dediler ama güvenemem oraya mobilya konusunda.

kızlar bunu kervanda gördüm 6 küsür mılyar ah cok paran olcak bırkere alcaksın boyle alcaksın

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım temizlek zor olduğu gibi gözüde çok yoruyor.Üstüne para bile verseler almam böyle bir takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…