Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

Hayat 87 aldoranın beğendiğimiz yatak odasının fiyatı düşmüş.Şimdi baktım peşin 3.676 ytl :))))))

kizlar bizde sevgilimle gecenlerde biraz konustuk ama hic bise begenmiyo ya

ben netten biraz yatak odasi bakmistim ama o sade sevmiyomus gösterisli olcakmis klasik sevmiyorum diyo

begendigi bi model bu

aslinda benimde hosuma gitti ama bu sekilde yatak odasi pahali olur gibime geliyo :uhm:

47buyukdz8.jpg

w350.png

kizlar böyle bi yatak odasi sizce ne kadara mal olur?

ben türkiyede yasamadigim icin tahminde yürütemiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Cnm burada net görünen sadece yatağın başlığı.Diğerleri aksesuar.Perde,yatak örtüsü,prenses koltuğu vs.Yani fiyat belirlemek zor

merhaba kızlarr
ben koltuklarımda özellkle mor istiyorum (sözlüm de öylea.s ) normalde köşe takımı almayı düşünüyorum; evimize daha uygun olacak çünkü...
ama bu koltuk takımını da istikbal de gördüm çoook beğendim paylaşmak istedima.s.

benim istediğim köşe takımı aşağı yukarı bunun gibi:

kosetakimi3fk6.jpg
[/IMG]

Hayat 87 aldoranın beğendiğimiz yatak odasının fiyatı düşmüş.Şimdi baktım peşin 3.676 ytl :))))))

Hemen faaliyete geçmek lazım o zaman ben o pahalı bu güzel deil diyene kadar düğün tarihi gelicek ortada birşey yok kaydirigubbakcemile3

mobilya araştırmalarım yeni başladı...son bi kaç gündür ilgimi çeken bazı tv ünitesi modelleri...
131pb5.jpg
[/IMG]

img93099434500jl6.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
Hayat cım gezdikçe fikrin değişiyor daha doğrusu değişmek zorunda kalıyor,beğendiklerinin fiyatının yüksekliğini gördüğün için.Bu yüzden daha öncede mobilya bakan arkadaşları uyarmıştım kafanızda endekslemeyin mutlaka bunu alacağım diye.Sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz :KK43:(((

Ben kendimi doğtaşın mobilyalarına endeksledim sözlümde fiyatlar çok yüksek diyor gerçektende öyle aklımda onlarda kaldı napıcam bilmiyorum :çok üzgünüm: Şu mobilyacılarda ne uyuz mecbur alınacak ya kazıklıyorlar insanları :eek:klava:

Ahhh o doğtaş ve özel serideki yatak odası çok pahalı imdattttttt.Onun yüzünden yatak odası takımı beğenemiyoruz :KK43:(((((

Iyi bayramlar demeyi unutmuşum.huzurlu-sağlıklı ve de mutlu bir bayram geçirmeniz dileğimle...

süper bi başlık olmuşşşşşşşşş
bende beğendiklerimden bi kaç tane ekleyimm
2008326121823xxmomhmhepce4.jpg

009xc31ob9.jpg

Doğtaş mobilyadaki özel seriye yakından baktım
süper çok beğendim çok kullanışlı
ama fiyatı çok :KK43: nişanlımda çok dedi
başka mobilyacıları araştırdık evin tüm mobilyaları doğtaştan aldığımız bir takımın fiyatına geliyor :KK70:

Ahhh o doğtaş ve özel serideki yatak odası çok pahalı imdattttttt.Onun yüzünden yatak odası takımı beğenemiyoruz :KK43:(((((

Yaktı bizi bu doğtaş toplu alsak azcık indirim yaparlar mı ki baksana doğtaş beğenen çok kaydirigubbakcemile3

X