Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

yok ben almam zaten alamam yani 6 mılyar sadece masaya veremeyiz :)
ama bu tip mobilyalr bnm için ayrı güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim tercihim daha sportif modern kesimlerden yana.bu tarz eşyalar benim ruhumu sıkıyor.

arkadaşlar kimisi hazır yatak odalarından şikayetçi zannedersem-dış görünüşü aldatıcı evet..bir marangoza yaptırsanıza gönlünüze göre olur hem..alt komşumuz marangozdu rengi modeli seçtik..o geldi ölçüleri aldı hatta ölçüler konusunda öneride bile bulundu..2,5 yıl önce bir komodin devasa bir dolap ve tekli yatak 900 liraya geldi..gerçek ağaç ki biz pazarlık bile yaptık..gayet sade ve şık..

günaydın kızlar
bu koltuğu koçtaşın internet sitesinde baya bi zamandır görüp beğeniyodum. geçen gün sözlümle mağazaya gittiğimizde denettim:roflol: çok rahat dedi nerdeyse uyuyacaktı şaşkın:roflol: koltuk + puf yaklaşık 130 YTL..tam benlik mutlaka almak istiyom inşallahihoyyyt
[/IMG]
kırmızı ve krem rengi de varrr

Bendev alacağım bu koltuktan bir yıldır takipteyim.Koltuklarımın rengi belli olsun,tv koltuğu için ona göre bir renk belirleyeceğim.Siyahta güzelmiş :)))

beğendiğim bazı kanepe modelleri istikbal...( yastıklar hariç -tatlicadiarzu- )

bunun yastıklarını beğendim ama meselakaydirigubbakcemile3

fiyatlar 550-700 YTL arası

ah ahh bi param olsa evi uzay mekiğine çeviricem.böyle absüld şeylere bayılıyorum ama kendileri kadar fiyatlarıda absült

Elifsever gercekten cok değişik eşyalar eklemişsin.Ben de foruma yeni katıldım.Biraz acemiyim o yüzden a.s. Bende bu yaz dügünü olacaklardanım.biz 3 kardeş üçümüz de nişanlıyız üçümüz de bu sene evlenicez inşallah Allah kolaylık versin.kaydirigubbakcemile2

Sevgili seahorse,öncelikle hoşgeldin cnm.Ayrıca, Allah ailene kolaylık ve bol para versin 3 kardeş amanınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…