Kızlar bunlarda benden umarım hepimizin gönlüne göre verir Rabbim:Saruboceq:
Buyrunnn arkadaşlar
ImageShack - Image Hosting :: 94081147br1.jpg
oturma odası için.yer sehpası dahil :)
salon için masa
salonuma TV ünitesi almaz isem bu tarz sade bir dolap düşünüyorum
düşündüğüm bir tv ünitesi
şimdilik bu kadar kızlara.s.
amin insallah ewet daha bir sürü eksiğim var anca zaten eksikleri tamamlarım 3,5 senedir çıkıyoruz ve birde aynı şehirlerde değiliz 1.5 sene daha katlanacaz
koltuk takımında tekli koltukların kanepeden farklı desene sahip olması çok hoşuma gidiyor benim.
evi de dekorasyon açısından daha elverişli hale getiriyorlar, göze daha çok hitap ediyorlar bence.
işte böyle:
bu köşe koltuk da çok güzel, fiyafı da 1.600 küsürdü..
bunlarda çok hoş..
tv sevenler ve biraz büyükçe oturma odası olanlar için ideal bence bu takım.. ama bunu yabancı bir siteden buldum bilmem trde bulunabilir mi ama belki yaptırılır..
:dance:
perlecim daha önce söylediginde bakmıştım bende bu takıma
bu gidişle takımlarımız aynı olacak bende cok begeniyorum. zaten siyah yatak örtüsüde almıştım cok iyi olacak gibi. senin dügüne az kaldı nasılsa artık kullanısı görüntüsü ve bilgileri alırız senden
bu yatak odasını nerde gördün cnm çok güzelmiş
Angel oturma grubu- mobsa..oturma grubunu bu renk ya da kir belli etmeyen bal köpüğü renginde istiyorum üzerinde mor yastıklar düşünüyorum. Tv ünitesinin arkasındaki duvarı da mor boyatmayı düşünüyorum..Vitrin gümüşlük vs almıcam sadece beyaz renk konsol ve masa alıcam..Sandalyeleri de iki tanesini mor giydirmeyi düşünüyorum diğerleri koltuk takımının renginden olcak..
Beyaz renk tv ünitesi düşünüyorum bo modele benzer..kendim çizicem ekleme yapıcam bikaç tane.. imalatçıya yaptırcaz inş..
Düşündüğüm yatak odası..Masko artı2concept
veya bu ama ilki daha ağır basıyo..Bunun gardrobu küçük geldi ama yatak başını çok kullanışlı buldum..evgör
[/Q
çok sağolun ,çok hoştu koltuk çok beğendim..
canım bende oyle biliyorum mdf yi. ahsap gercekten çok pahalı.. naapalım biz de 5 yıl kullanır bozulunca yenisini alırız. bosver boyle daha iyi...
Sevgili hayat87 Aldoranın yukardaki yatak odasını çok beğeniyorduk gittik baktık-güzel fiyatı 4.300 değişmediyse.
oturma odası için.yer sehpası dahil :)
şimdilik bu kadar kızlara.s.