Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

elifsevercim paylasim icin tesekkurler
hakikaten cok guzel hepsi
ama yatak cok tatliiiiiiiiiiiiiii

Cnmbende kırmızının modelindeki kanapeleri seviyordum ama bir arkadaşımda var kolsuz olduğu için hiç rahat değil diyor.Bu durumda ikincisi harika:))))

Bencede ikincisi cnm daha şık duruyor..

Canım sen hiç üzülme.bak şimdi eskicilerden gidip bi masa birkaç da sandalye aldıktan sonra sağlamlaştırma için marangoza vercez.o bi güzel sağlamlaştırcak zımparalicak astar atcak.üstüne de bu simli boyalardan geçtik bitti :jeyyar: çok abartıyolar canım bu tip mobilyaların fiyatını bence :1shok:

bu rengi veya yeşili olabilir ne dersiniz kızlar.antalyada evkur var orada görmüştüm yeşilini çok rahat oturması.siz ne dersiniz?kullanışlı gibide görünüyor.

Elif bu takım hele de rengi çok şeker ama bence temizlik problemi yaşanır.bi de eğer oturma odası küçükse çok dar gösteriyor bu takım içeriyi.kullanan bi yakınım var.bu da aklının bi köşesinde bulunsun tatlım

canımcım biz salon için düşünüyoruz bu modeli.temizlik sorunu altları beyaz olduğu için mi yaşanır diyosun? mirmirmirmir

Elif bende senin gibi farklı-spor modellere bayılıyorum ..bu model benimde çok hoşuma gitmişti.

yağmur mob. Sitesinde görmüştüm …. ama ben turkuaz yada fıstık yeşili düşünüyorum.. fıstık yeşili olursa mobilyam bir tane de pembe koltuk olmalı odada (bellona sitesinden palmo sandalye ye bakabilirsin)

Evime girdimmi içim açılmalı rahat etmeliyim, müze gibi göstermelik değil de daha çok fonksiyonel mobilyalarla dolu olmalı....

Bizim salonumuzda da siyah duvar ünitesi var, çok kullanışlı ve şık...gelen tüm misafirlerimizin aklını alıyor :)) ..ama takımı olan koltuklar şık olmasına rağmen yerden fazlasıyla yüksek olduğu için pek kullanışlı değil...(yada ben çok kısa boyluyum :)

ayrıcaaaa!!!! duvar ünitemiz siyah olduğundan dolayı nerdeyse saat başı toz alıyoruz

Nerdeyse üstteki tüm modelleri beğendim ama eve geldiğinde böyle durmayacağını bilmek gerek…mekanların hepsi geniş aydınlık ..bizim yaşadığımız evlerde o büyüklükte ve okadar engin pencereler yok mesela.. .

Ben tasarımcı olduğum için 3D yeteneğim fazla gelişmiş sanırım :) İnternetten modellere bakıp beğeniyorsunuz ama eve geldiğinde çok pişman olabilirsiniz

Evinizi döşerken renklerin insan psikolojisine olan etkisini de düşünmelisiniz.. kaydirigubbakcemile5

Yeşil - Mavi

Sakinleştirir huzur verirmiş..(salon oturma odası) bu yüzden turkuaz –yeşil istiyorum

Siyah

Enerjiyi emermiş evde (özellikle yatak odasında) tavsiye edilmiyor...

Kırmızı

Yatak odasında iyi ama diğer odalarda iştah açar ve sinirleri gerer mişşş!!!...

Mutfak

Sarı olmalı(ymış) (ben iştah açtığından kırmızı istiyorum...yada yeşil elmadaki gibi bi yeşil de olabilir)

Kahve rengi

Baktıkça benim içim sıkılıyor .... :1no2: google den alıntı :

Ahşap mobilyanızda kahverengiden uzak durmalısınız. Kahverengi negatif etkisi çok yüksek bir renktir. Eğer mevcut mobilyalarınız kahverengi ise ve değiştirme imkanınız yoksa kahverengi mobilyaların bulunduğu odalarda olabildiğince çok açık renk ve mavi renk kullanmalısınız.

Yandim ben ozaman oturma odam ahsap beyaz siyah agirlikli olacak
yatak odami beyaz istiyorum örtülerde her renge acigim ama
.... arkadaslar bir television pograminda yeni ciftler icin ilk yatak oda rengi pembe olmasini tavisye etmisler annem dinlemis ama annem ayrintiliari hatirliyamiyordu pembe yatak odasinin ne özellikleri var aranizda bilen var mi

kızlar bende bu koltuk takımının patlıcan morlusunu almayı düşünüyorum ama nasıldır ii midir bilmiyorum

Sevgili jjelibon renklerin etkisine kesinlikle inananlardanım.15 gün sonra hazır olacak evimdeki eşyaları ve renkleri anlatayım.
Oturma odamın duvarları yeşil,koltuklarım turuncu-halım açık yeşil-perdelerim krem-fonlar koyu turuncu.(Bekarlık eşyalarım böyle kalacak)
Salon duvarlarım;pembe-lila karışımı.Masam venge sandalyeleri krem olacak,koltuğum krem yastıklarında fuşya olacak.Konsolum aynı zamanda tv ünitem venge ve krem.Perdelerim; fonlor fuşya-kahve karışımı olacak tül belli değil.
Mutfak duvarları;şeftali rengi,yeşil perdeyle kombine edeceğim.
Koridor ve yatak odasıda şeftali tonunda göz yormayacak şekilde.Yatak oda takımım belli değil ben açık renk istiyorum nişanlım koyuları beğeniyor bakalım.
Bu arada arkadaşlar eşyaları yerşeştirirken fengşui kurallarına olabildiğince yakın kombinler yapın derim.
Örn;kapı girişinin karşısında ayna veya tuvalet olmamalı.Benim evde tuvalet var önünü boncuklu bir perdeyle kapatacağım.
Sivri köşeli objeler seçmeyin.
Yatak odasında yatağın başı pencere önünde yada bir kolunun altında olmamalı.Duvara yaslanmış olmalı.Yatak odasında aynalardan da kaçınmak gerekiyor.Enerjinin dışarı akmasına sebep oluyor.....
Bunun gibi şeylere dikkat etmenizi dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…