Sevgili jjelibon renklerin etkisine kesinlikle inananlardanım.15 gün sonra hazır olacak evimdeki eşyaları ve renkleri anlatayım.
Oturma odamın duvarları yeşil,koltuklarım turuncu-halım açık yeşil-perdelerim krem-fonlar koyu turuncu.(Bekarlık eşyalarım böyle kalacak)
Salon duvarlarım;pembe-lila karışımı.Masam venge sandalyeleri krem olacak,koltuğum krem yastıklarında fuşya olacak.Konsolum aynı zamanda tv ünitem venge ve krem.Perdelerim; fonlor fuşya-kahve karışımı olacak tül belli değil.
Mutfak duvarları;şeftali rengi,yeşil perdeyle kombine edeceğim.
Koridor ve yatak odasıda şeftali tonunda göz yormayacak şekilde.Yatak oda takımım belli değil ben açık renk istiyorum nişanlım koyuları beğeniyor bakalım.
Bu arada arkadaşlar eşyaları yerşeştirirken fengşui kurallarına olabildiğince yakın kombinler yapın derim.
Örn;kapı girişinin karşısında ayna veya tuvalet olmamalı.Benim evde tuvalet var önünü boncuklu bir perdeyle kapatacağım.
Sivri köşeli objeler seçmeyin.
Yatak odasında yatağın başı pencere önünde yada bir kolunun altında olmamalı.Duvara yaslanmış olmalı.Yatak odasında aynalardan da kaçınmak gerekiyor.Enerjinin dışarı akmasına sebep oluyor.....
Bunun gibi şeylere dikkat etmenizi dilerim