Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

ayy o kadar güzel bi konu ki evlenmeme çok az kaldı ve benim almadığım tek büyük eşya koltuk takımı kaldı ama bu takımların fiyatları ve nerede bulunabileceğini de bilsek daha çok işe yarar

lütfen koltuk takımları resimlerine bu başlık altından devam edelim.

bir de bir önerim olacak, özellikle titiz hatunlara..
koltukların altı genelde hemzemindir ya, evi siler süpürürken de onların altına sıra gelince işkence çekilir, çek, kaldır, düzelt, halı kayar vs.. bence bunun gibi şeyleri yaşamamak ve de daha rahat ve güzel temizlik yapmak için altı yerden yüksek olan koltuk takımlarını seçin. bizim koltuk takımlarımız böyle.. bilhassa buna dikkat etmiştik ve çok da kullanışlılar.

bahsettiğim koltuk takımlarına bir örnek:

salon için köşe takımı.

oturma odası için grup.

oturma odası için buda olabilr.

yatak odası

tv ünitesi salona

bu tv üniteside oturma odasına.

buda yemek odasıı.

oturma odası için.yer sehpası dahil :)

salon için masa

salonuma TV ünitesi almaz isem bu tarz sade bir dolap düşünüyorum

düşündüğüm bir tv ünitesi

şimdilik bu kadar kızlar a.s.

10 GÜN ALMAYI DÜŞÜNÜP DE ALMADIĞIM YATAK ODASI kaydirigubbakcemile3

[/IMG]

BU DA ALMAK İSTEYİP DE ALMADIĞIM YEMEK ODASI kaydirigubbakcemile3

[/IMG]

BU DA BEĞENİP ALMADIĞIM DİĞER YEMEK ODASI

[/IMG]

Son düzenleme:
nazariks lutfen tv uniteni,yemek odanı ve yatak odanın resimlerini koy... ben goremediiim o mobilyaları bende dusunuyorum onun için merak ettim....

Sevgili perle ve okarauzum kelebeğin bu yatak odasını bende çok beğeniyordum.Geçen hafta gidip baktım görüntü harika ama dolabın içi çok kullanışlı değil ayrıca suntadan yapılmış olduğunu öğrendim şaşırdım.Fiyatıda 5.500 dü uzun zamandır, burada yani Antalyada Kelebek mağazası elindekilerini çıkarmak için 3.500 veriyor.Hatta bugün başka bir mağazda koltuk beğendik ne tesadüfki adam Kelebek in sahibi çıktı o takımı sattık dedi.12 ay taksitle :)
Alacaksanız gidip bir bakın derim arkadaşlar.Akdenizden sevgiler

Sevgili müebbetsevdam ,eklediğin resimlerden anlaşılıyor ki seninle tarzımız çok benziyor.
Fuga markalı ürünlerin fiyatı çok yüksek gittim gördüm. Tuna ev,esmer mobilya,bobo ..vs de aynı.(((((
Ben de tv ünitesi alacaktım bir aydır bakıyorduk bugün vazgeçtik nişanlımla.Çok güzel bir konsol beğenmiştik(senin koyduğun beyaz konsolun yerde olanını düşün üstünde de wenge rengi bir rafı var.Konsol hareketli-değişik yandan çekiyorsun büyüyor:) bu konsolu tv ünitesi olarak kullanacağız.TV ünitesinden şu nedenle vazgeçtik; en küçük boyutu -ki görüntüleride çok istediğim gibi değil 1500 den başlıyor.Beğendiklerimizde 2500 den başlıyor 5 milyara kadar çıkıyor.Şu anda kiracıyız ev 200 metrekare yer geniş ancak bu evden çıktığımızda ya konsol yada tv ünitesi normal bir salona sığmaz.Salon koltuklarımızda çok büyük olacak iki üçlü bir tekliden oluşuyor-üçlülerin eni 220 cm tekli yede iki kişi oturuyor o da var 80-90 cm .
Tüm bu nedenleri değerlendirdik salona koltuk-masa ve konsol şeklinde tv ünitesi yeter dedik.
Bu işler gerçekten zormuş yıllardır beğendiğim türden tüm mobilyaların resimlerini kopyalayıp klasör haline getirmiştim.Ancak iş ciddiye binip almaya gittiğinde herşey değişiyor.Paran çoksa tabi seçme işi daha kolay.
Sizlere önerim benim gibi hayalkırıklığına uğrayıp üzülmemeniz için mobilyaların modeline önceden endekslenmemiş olmanızdır.Antalya dan sevgiler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…