Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

bobomo0021b.jpg

bobomo0003b.jpg

besgul0052b.jpg

Kızlar bunlarda benden umarım hepimizin gönlüne göre verir Rabbim:Saruboceq:

nazariks lutfen tv uniteni,yemek odanı ve yatak odanın resimlerini koy... ben goremediiim o mobilyaları bende dusunuyorum onun için merak ettim....

yatak odası
yaytozf3.jpg
[/IMG]

tv ünitesi ( benimik yıvarlak desenlisi )
ntehi4.jpg
[/IMG]

yemek masası ( beem sandalyalarım beyaz )
masasy5.jpg
[/IMG]

nazariks canım sağol çok guzelmiş...
peki birşey sorucam istege gore bazı seyleri değiştirebiliyor muyuz? ornekse unitenin ve vitrinin cam olan kısımlarını aynı mobilyanın lake beyazından kapak yapılabilir mi acaba?

Sevgili burcuçello ben cvp vereyim istediğin şekilde yaptırma imkanın oluyor ancak her firmada değil.Etiketli lisanslı ürünleri değiştirmiyorlar.

nazariks canım sağol çok guzelmiş...
peki birşey sorucam istege gore bazı seyleri değiştirebiliyor muyuz? ornekse unitenin ve vitrinin cam olan kısımlarını aynı mobilyanın lake beyazından kapak yapılabilir mi acaba?

mısra ya katılıyorum canım..kendi üretimleri ise istediğin değişikliği yapabiliyosun..konuşman gerek...Şeniz

ayrıca belirtmek isterim ki ; yatak başının camı daha düğünden önce açılma yaptı çağırdık yapıştırdılar..şimdi de bakıyorum şifonyerin camında açılma var..yapıştırma oldu için zamanla açılıyor..açıldıkça yapıştırmak lazım..bilgine...

tv ünitesinde bi sorun olmadı şimdilik..zati o odayı kulandımız yok ..buz gibi bir oda..diğer odaları kullandığımız için sıca oluyor haliyle..belkide sıcaktan açılma yapmıştır bilemicim..sevgiler

Son düzenleme:
mısra ya katılıyorum canım..kendi üretimleri ise istediğin değişikliği yapabiliyosun..konuşman gerek...Şeniz

ayrıca belirtmek isterim ki ; yatak başının camı daha düğünden önce açılma yaptı çağırdık yapıştırdılar..şimdi de bakıyorum şifonyerin camında açılma var..yapıştırma oldu için zamanla açılıyor..açıldıkça yapıştırmak lazım..bilgine...

tv ünitesinde bi sorun olmadı şimdilik..zati o odayı kulandımız yok ..buz gibi bir oda..diğer odaları kullandığımız için sıca oluyor haliyle..belkide sıcaktan açılma yapmıştır bilemicim..sevgiler

canım uzulme nazar cıkmıs nazar.. :))) takma acılamaları çok sık,guzel mobilyalar.. evinin fotolarını evim guzel evim bolumune koysan da baksak.. kaydirigubbakcemile2

yaytozf3.jpg

KIZLAR BIZDE BU YATAK odası takımından var ınanın bu kadar kullanıssız bırsey gormedık dolapların ıcındekı cekmeceler kırıldı dolaplar ıncecık hıc kullanıslı degıl gercekten
goruntu guzel gozukebılır ama hıcbır agırlıgı olmayan cok kalıtesız bır urun

yaytozf3.jpg

KIZLAR BIZDE BU YATAK odası takımından var ınanın bu kadar kullanıssız bırsey gormedık dolapların ıcındekı cekmeceler kırıldı dolaplar ıncecık hıc kullanıslı degıl gercekten

canım sagol soylediğin için aklımızdaydı bu yatak odası..

Sevgili burcucello bu tür takımlardan o kadar çok var ki görüntüye kanmamak lazım hepsi suntadan yapılmış,mobilya ararken birçok ayrıntı öğrendim.Bende hep bunları beğenirdim almayacağım tabi.İyice araştırın arkadaşlar almadan önce.

Sevgili burcucello bu tür takımlardan o kadar çok var ki görüntüye kanmamak lazım hepsi suntadan yapılmış,mobilya ararken birçok ayrıntı öğrendim.Bende hep bunları beğenirdim almayacağım tabi.İyice araştırın arkadaşlar almadan önce.

Aynen oyle canım bizde bu yatak odasında bunu ogrenmıs olduk yenı molbılyaların cogu sunta ve cok dayanıksız annem eskı yatak odasını degıstıgıne bın pısman oldu bu kadar kalıtesız mobılyalar olamaz benım odamdakı genc odasıda aynı yerden ve cekmecelerın ıcı dustu yatakodasınında cekmecelerı aynı sekıl.. Yanı ınsanlara dısı guzel ıcı beş para etmez urunler satıyorlar artık dıkkat etmek lazım

Sevgili müebbetsevdam ,eklediğin resimlerden anlaşılıyor ki seninle tarzımız çok benziyor.
Fuga markalı ürünlerin fiyatı çok yüksek gittim gördüm. Tuna ev,esmer mobilya,bobo ..vs de aynı.:KK43:(((((
Ben de tv ünitesi alacaktım bir aydır bakıyorduk bugün vazgeçtik nişanlımla.Çok güzel bir konsol beğenmiştik(senin koyduğun beyaz konsolun yerde olanını düşün üstünde de wenge rengi bir rafı var.Konsol hareketli-değişik yandan çekiyorsun büyüyor:) bu konsolu tv ünitesi olarak kullanacağız.TV ünitesinden şu nedenle vazgeçtik; en küçük boyutu -ki görüntüleride çok istediğim gibi değil 1500 den başlıyor.Beğendiklerimizde 2500 den başlıyor 5 milyara kadar çıkıyor.Şu anda kiracıyız ev 200 metrekare yer geniş ancak bu evden çıktığımızda ya konsol yada tv ünitesi normal bir salona sığmaz.Salon koltuklarımızda çok büyük olacak iki üçlü bir tekliden oluşuyor-üçlülerin eni 220 cm tekli yede iki kişi oturuyor o da var 80-90 cm .
Tüm bu nedenleri değerlendirdik salona koltuk-masa ve konsol şeklinde tv ünitesi yeter dedik.
Bu işler gerçekten zormuş yıllardır beğendiğim türden tüm mobilyaların resimlerini kopyalayıp klasör haline getirmiştim.Ancak iş ciddiye binip almaya gittiğinde herşey değişiyor.Paran çoksa tabi seçme işi daha kolay.
Sizlere önerim benim gibi hayalkırıklığına uğrayıp üzülmemeniz için mobilyaların modeline önceden endekslenmemiş olmanızdır.Antalya dan sevgiler hepinize

canım benim bilgiler için çok teşekkür ederim.beğendiğim köşem oturma grubunun bir benzerini Kayseride bir yerde sanırım ARMADA diye bir mağazada 1200 ytl ye gördüm.tv ünitelerinden hiç bilgim yok ama nişanlım iyi bir dolapcıya verirsek modeli,aynısını yapabileceğini söyledi.tıpkı mutfak dolabı,vestiyer ve yatak odası gardolabı yapan dolapcılar gibi yerlerin TV ünitesi de yapabileceğini söylediler.konsol olarak seçtiğim modeli düşünüyorum ama artık gençlerin evinde pekte konsol vitrin tarzı eşyalar göremiyorum ağırlık TV ünitesinden yana.seçtiğim konsolu vestiyer olarak kullanmayı düşünüyorum desem yeridir kaydirigubbakcemile3 elbette herşey paraya bakıyor tatlım.ben zaten seve seve içime sine sine yaşayabileceğim bir evim olsun gerekirse altınlarımı bozdururum diyorum bakalım :1hug:

yaytozf3.jpg

:1shok: :1shok: :1shok: çok şaşırdım cnm ya..siz ne kadar zamandır kullanıyosunuz bu yatak odasını ???

canım bir sene olmadı yeni eve tasındık diye babam mobilyaları yeniledi ve inan o kadar kalitesizki acılmadık kırılmadık yeri kalmadı hatta annemede gosterdım
bak bıızım yatak odasıını begenıyorlarmıs kızlar diye o da aman uzak dursunlar dedi :) anlycagın goruntu süper ici beş para etmez kalitesiz bir ürün.

benim mobilya malzemesi,kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok... :KK43:( e peki arkadaslar o zaman nasıl,hangi malzemeden mobilya secicez? eger tamamen ahsap mobilyalar derseniz valla onları alamamki ben.. fiyatları 7000 ytl den baslıyor... :KK43:(((((

canım bir sene olmadı yeni eve tasındık diye babam mobilyaları yeniledi ve inan o kadar kalitesizki acılmadık kırılmadık yeri kalmadı hatta annemede gosterdım
bak bıızım yatak odasıını begenıyorlarmıs kızlar diye o da aman uzak dursunlar dedi :) anlycagın goruntu süper ici beş para etmez kalitesiz bir ürün.

ne kötü..ben de aynınından aldım..2 aydır kullanıyorum..sadece camları bi kaç yerinden gevşeme yaptı o da normal bence.. bakalım başka bi kusuru çıkacakmı....ha bide yatağın kenarında ki tahtasının üstüne çıktık iki defa temizlik yaparken kenarından çatlayıverdi kaydirigubbakcemile3
babam görerse vuracak beni.... kaydirigubbakcemile3

napalım hem güzel hem ucuz olsun dedik aldık..bikaç sene sona deiştiriveriirz sağlık olsun..

benim mobilya malzemesi,kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok... :KK43:( e peki arkadaslar o zaman nasıl,hangi malzemeden mobilya secicez? eger tamamen ahsap mobilyalar derseniz valla onları alamamki ben.. fiyatları 7000 ytl den baslıyor... :KK43:(((((

en sağlam mobilya illaki ahşap olanlar değil canım... dokundığun zaman anlayabilirsn az da olsa..mdf diyolar en kalitesi o ..şöyle parmağınla tık tık yap..anlaşılıyo ne ka kalın olduğu..gerekirse anlayan birilerini götür yanında mobilya seçmeye giderkenkaydirigubbakcemile5

Saglık olsun canım :) neyse bır sekılde idare eder o senii
Sanırım bılındık markalar bu kadar sorun cıkarmaz biz Osmanbeyde ev esyaları satan bie magazadan almıstık .

kizlar bende bu yatak odasini cok begendim.istikbalden.gerci bizden gecti o gunlar.size bir fikir olsun dedim

urun_4302007115836AM_jasmine.jpg

ne kötü..ben de aynınından aldım..2 aydır kullanıyorum..sadece camları bi kaç yerinden gevşeme yaptı o da normal bence.. bakalım başka bi kusuru çıkacakmı....ha bide yatağın kenarında ki tahtasının üstüne çıktık iki defa temizlik yaparken kenarından çatlayıverdi kaydirigubbakcemile3
babam görerse vuracak beni.... kaydirigubbakcemile3

napalım hem güzel hem ucuz olsun dedik aldık..bikaç sene sona deiştiriveriirz sağlık olsun..

en sağlam mobilya illaki ahşap olanlar değil canım... dokundığun zaman anlayabilirsn az da olsa..mdf diyolar en kalitesi o ..şöyle parmağınla tık tık yap..anlaşılıyo ne ka kalın olduğu..gerekirse anlayan birilerini götür yanında mobilya seçmeye giderkenkaydirigubbakcemile5

Canım mdf de suntanın sıkıştırılmış şekli.yani onun da aslı sunta.napcaz bu durumda :uhm: benim de gücüm yetmez o ahşaplara

Canım mdf de suntanın sıkıştırılmış şekli.yani onun da aslı sunta.napcaz bu durumda :uhm: benim de gücüm yetmez o ahşaplara

canım bende oyle biliyorum mdf yi. ahsap gercekten çok pahalı.. naapalım biz de 5 yıl kullanır bozulunca yenisini alırız. bosver boyle daha iyi... :eek:

X