yaa bu kelebeğin yatak odasına ben de bayılıyorum perle
netten arada bır acıp resımlerıne bakıyorum
en son baktıgımda fıyatı 4000 bin cıvarıydı zam mı gelmıs ne
zaten alırsam ya bunu alacam ya da ikeadan
Bende kararsız kaldım canım vitrini hiç sevmem,almayı da düşünmüyorum. O zaman bardak takımını filan set olarak değil de tek tek alırım. İşte merak ettiğim olmazsa olmazlar arasındamı bunlar. Fiyatları da bayağı var. En ucuzu 270 YTL filan... Evli arkadaşlar siz daha iyi bilirsiniz kullanırmıyız lazım olur mu bunlar evlenince....sengözlerimebaksanab:enbuyukkk:
Nazariks kırılmassan ben bi yorum yapıcam..salonundaki televizyonun yanındaki camlı üniteler ve içindeki bardaklar hiç yakışmamış..duvarındaki herşey çok modern ve spor..o camlı ünite dışında..bozmuş bence kombineyi..camsız raf modeli olsaydı keşke onlar..güzel objelerle süslerdin içini,mum yada ahşap süslerle mesela..bitanede hoş bi çerçeve eşinle senin resmin olan..süper olurdu...güle güle otur canım
hehe biliyorum canımcım...çeyiz serildi ya onları da koydular görülsün die ...düğünden sonra topladım kaldırdım hepsini kaydirigubbakcemile3
canımcım o camlar bozmuş üniteyi zaten..o kadar şık ve spor bi duvarda camlı iki tane raf sanki ecza dolabı gibi durmuş ..benim gözümle tabi..onun yerine sadece ahşap raf olsaymış siyah renkte süper olurmuş gibi geliyo bana...çünkü hakkaten çok spor çok modern duruyo odan..
e bardak takımlarını alırsın canım vitrinin içine koymzsın ben öle yapıcam sofrada takımlar güzel durur a.s
Canım bende sofrada güzel duracağını düşünüyorum. Ama sofraya da kendim takım yaparak bişeyler alabilirim:) Hala karışık kafam. Bu takımlar illaki vitrin için alınmıyordur... Ama başka türlü de hergün kullanmadığın takımı nerede saklayacaksın??
ben mutfağa koymayı planlıyorumkaydirigubbakcemile3
bunlar da bizim almayı düşündüklerimiz:1rolleyes:
perlecim daha önce söylediginde bakmıştım bende bu takıma
bu gidişle takımlarımız aynı olacak bende cok begeniyorum. zaten siyah yatak örtüsüde almıştım cok iyi olacak gibi. senin dügüne az kaldı nasılsa artık kullanısı görüntüsü ve bilgileri alırız senden