aaa güle güle kullan cnm.. darısı başıma :) kaça aldın peki? Nerden aldın bi de..ben daha yakından görmedim modeli resimden çok beğendim kullanan birinin bu şekilde yorumu çok sevindirdi beni hihoyyyt tv ünitesi de var mı bunun tam düşündüğüm renklerde o da beyazdır sanırım? tv ünitesi kaça peki?
ayyy valla çok makbule geçer cnm resim eklersen..çünkü çok merak ediyorum gerçekte nasıl durduğunu ve çooookkk beğendim modeli..fiyatları da çok uygunmuş..peki affına sığınıp bişi daha sorcam, koltukları alırken mesela modeli beğendim rengi beğenmedim orda vitrindekilerden..istediğim rengi seçip aynı modele uygulatabiliyorum di mi?
bunlar da bizim almayı düşündüklerimiz:1rolleyes:
Canım harikaymış bu dolabı da ayna olsa daha da güzel olacak. Bu nerede ve fiyatı ne söyleyebilir misin?kaydirigubbakcemile2
bu takıma bayıldım .. nereden acaba bu yatak odası
begendiğim yatak odası.daha once nette gormüştümilgimi cekmemişti.magazaya baska bişiy için gidip bunu canlı canlı gordum,artık baska bi yatak odası almak istemiyorum.inanın gorundugunden çok daha guzel.
Kızlar ben bişeyi merak ediyorum. Hani vitrin içlerine konulan bardak takımları oluyor ya içinde çay bardağı, kadeh, su bardağı, sürahisi falan filan bir sürü şey oluyor ya, ondan aldınız mı sizler? Almamıza gerek var mı? Bide artık vitrin yerine tv ünitesi alınabiliyormuş ya...Kararsızım alsam mı bana yardım edin....
ayyycanııım çok güzel olmuş evin valla bayıldım..benim de yatak odası için hayalim buna benziyo işte..tv ünitesi özellikle biçimi çok güzel :lepi: sağol uğraşıp koyduğun için... koltukların kumaşı silinebilir mi? 4 ay olmuş alalı kirlenmeyle ilgili sorun yaşadın mı peki?
canım ya batılmıştım resimde şimdi sende görünce dahada bayıldım...benden geçtide artık kardeşim evlenicek artık ona tavsiye ederim....bu arada neden bu güzel evden mahrum ediyorsun bizi eklesene sende evim evime şekerim.....
ben öle bardak kadeh vb şeyler sergilemek için vitrin falan almıcam canım sevmiyorum bu benim fikrim tabi:1rolleyes:
vitrinlerden konsollardan bende nefret ederimmm..lüzumsuz göz yorucu toz toplayıcı eşyalar..onun yerine yaşam tarzına uyarsa güzel bi köşe bar al bence...spot ışıklı filan..