Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

canım gerçekten çok beğendim özellikler renklerini çok hoş duruyor için rahatlasın güzel bir tercih yapmışsına.shaklısın bu devirde herşey paraya bakıyor iyi günlerde kullan a.s.

mısraacım, bu M72 modelini ne kadara aldınız acaba? peşin fiyatı?

merhaba arkadaşlar.size birşey sormak istiyorum.japon tarzı yataklar varya hani yere yakın olanlar....o tarz yatak alacak arkadaşlar acaba nasıl bir yatak örtüsü örtecekler bu yataklara?bizde bu tür yatak almayı düşünüyoruz ama ben 2 tane yatak örtüsü aldım ve o yataklarda göstermiycek diye üzülüyorum.iyide peki bu tür yataklara hiçmi yatak örtüsü örtmiycez.birde yorganı falandamı bu yataklara uygun almak lazım.kafam çok karışık ya yardım edin

Bende aldım mobilyalarımı ama nette resimlerini bulamadığım için ekleyemiyorum inşallah evimin resimlerini eklerim bende :)

çok şükür rabbime evimiz garanti oldu kızlar sevincimi paylaşamak istedim sizlerle
2 sene sonra ömrümüz varsa cıkıcaz kendi evimize.

artık bende yemek odası ve köşekoltuk takımları fikirlerinize örnekelrinize bakabilirim evimle ilgili hayaller kuarabilirm cok mutluyum cokk rabbim her isteyene nasip etsin inşlh

cnm evet bende buyuzden o cok yere yakınlardan almadm ama cok yuksekde degıl orta boy var bence sende öle yappp :asigim:

elifsevercim, bunları çok beğendim. Hangi marka acaba biliyormusun??
canım çok şanslısın cunku ben de bu beyaz yemek odasını çok begenip,ankarada ki bayisine telefonla ulastım.sipariş uzerine satın alma durumda istanbuldan getiriyorlarmış!bu beyaz lake yemek odasının (tuana yemek odası)fiyatı malesef 4900! bende bu fiyatı duyunca vazgecmek durumunda kaldım. bu takımın orta sehpasının(mayorka orta sehpa) fiyatı ise 575 tl.
ama sizin bütceniz yeterse diye aders ve tel.ini vereyim.
tel: 348 80 51

karacakaya cad. no: 31 siteler ankara
istersen aynı yerde bu takımı alırsam diye düşündüğüm büyük kose takımı(beyaz) rodos salon takımı 2650

biz alamadık siz alırsanız sevinirim.. :)
monolife

canım bende alcak yatak alıcam. bu yataklar iç.in ozel yatak ortuleri satılıyor ve adına da "japon giydirmeli yatak ortusu" sadece istikbal de gordum ama orda da siyah rengi yok..krem,kahve,pembe ve lilası var. sen de bir yerlerde siyah veya kırmızı gorursen haber ver ok?

bu yatak ortuleri japon giydirme fakat resimdeki yataklar normal bazalı yataklar.. sanırım bazalılarda da kullanılabilir diye koymuslar.

amiiiiinnn! :)) biz de çok istiyoruz,olur mu acaba bir gün?
siz de gule gule oturun inşallah....

Son düzenleme:
Peki arkadaşlar bu alçak yatak odalarının yatak boyları diğerleriyle aynı değilmi yani mantıken aynı olması lazım

Tatlım benim yatağım bahsettiğin modelden.Ne yazıkki ona tam olarak uygun bir yatak örtüsü yok.Ben yatak odasının fon perde kumaşından örtü diktirdim çokta güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…