Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

0861760.jpg

Elifcim mor koltuk takımı harika.Yemek takımındada beyaz en sondaki güzel

canım bişey sorucam yaa.ben tam bir mor ve lila hastasıyım ama nişanlımda nefret ediyo bu renklerden.oda yeşil ve turkuaz tonları seviyor.bi fikir ver ne olur ne renk alalım koltukları?:uhm: o mor koltuklara hasta oldum resmen ama alamayacağımı bilmek çok kötü :çok üzgünüm:

:nazar: Fmk genç ve yeni evlilere kırmızı , yaşlılara ise mavi tavsiye ediliyormuş kaydirigubbakcemile5
:nazar: Doublebump bu takım çoook rahat. Gelen misafirler gitmek bilmez benden söylemesi
Ayrıca mor kendine güven ve asaleti temsil ediyormuş.. sositososito

:nazar: Mısra keşke resim koyabilseydin görmüş olurduk.. :bbo: ayrıca diyet yapanlara turuncu pek tavsiye edilmiyormuş.
Bende şu fengşui den hiç bişi anlayamadım gitti. kafamçokkarıştı Daha 5 ay var nişanlımın askerden gelmesine o zamana kadar çözerim ben bu işi :KK43: Yaa bende raylı koca aynalı bi dolap istiyordum yatak odamda ..olmadı şimdi CADIARZU

Sevgili redlowe,bellona nın en modern takımı bu ,hatta kış gelinlerinden bir arkadaşımız alacaktı.Renkler güzel

Sizce bu salon takımı nasıl ( tv ünitemin mobilyasının rengi venge ve krem ) ben çok beğendim evgörde 2,300 YTL akşama bakmaya gideceğiz.

aaar1.jpg

Oturma odam kuçük onun içide böyle bir köşe takımı düşünüyorum.

esdorakosetakimiopz3.jpg

gözleri bozuk ve psikolojik problemleri olanlara mor tavsiye etmiyorlar...hakkaten miyopum mor ve laciverde bakmak gözümü ağrıtıyor..

Evinizi döşerken renklerin insan psikolojisine olan etkisini de düşünmelisiniz.. kaydirigubbakcemile5

Yeşil

Sakinleştirir huzur verirmiş..(salon oturma odası) bu yüzden turkuaz –yeşil istiyorum

Siyah

Enerjiyi emermiş evde (özellikle yatak odasında) tavsiye edilmiyor...

Kırmızı

Yatak odasında iyi ama diğer odalarda iştah açar ve sinirleri gerer mişşş!!!...

ben yatak odami kesinlikle kirmizi istiyorum en sevdigim renk ve en cok yatak odasina yakistigini düsünüyorum

buarada siyahda sevgilim en sevdigi renk ve evin bi odasini siyah istiyomus bende misafir odasini yap bari diyorum hani nasil olsa fazla kullanilmiyo diye... siyah-gümüs rengi yaparsam biraz daha güzel görünebilir ama dimi? aksesuarlari ve örtüleri gümüs renginde alsam?

bide canim eger biliyosan lila renk nasilmis? oturma odami ya yesil yada acik lila istiyorum :)

lila zaten mor demek(bence)...

link vermek yasak sanırım.... ama google de "AHMET MARANKİ RENKLERİN SIRRINI ANLATIYOR" şeklinde yazıp ararsanız en üstteki link belki size yardımcı olabilir. bende MARANKİ nin kitabı var ordan yararlanıyorum genelde

Son düzenleme:
:nazar: GokseLiF ...siyah derken..duvarları mı siyah yaptıracaksın yoksa mobilyaların mı siyah olacak anlayamadım..Ben herzaman açık renkten yanayım...evim aydınlık olsun istiyorum.. :1hug:

yaaa.. aylardır hayalini kurduğum koltuklar bunlar..masko sitesinde görmüştüm..fiyatını biliyor musun?

maalesef canım bilmiyorum.bende bayıldım bunlara ama nişanlım beğenmedi mor rengine alerjisi var adamın deliricem yaaa -tatlicadiarzu-

X