gelelim diğer odalara:)))
salon beyaz mobilyalar gene, lame koltuklar, siyah ve gümüş aksesuarlar... halım ise gir veya siyah...
oturma odam, kırmızı köşe takımı, beyaz duvar ünitesi, duvar ünitesinin arkasındaki duvara füme duvar kağıdı, halım gir, perdelerim gri,siyah...
mutfak kırmızı mutfak dolapları, gri beyaz siyah kombineli fayanslar... yerler füme... weyada kırık beyaz tam karar weremedim:)))) ferahta olsun istiorum işte...
banyo ise mavi fayanslar:)))))
belkide kırmızı gir fayans bilemiorum tam karar weremedm ona:)))
yani inş kısmet olur...
herkesin gönlüne göre olsun kızlar...
lila zaten mor demek(bence)...
link vermek yasak sanırım.... ama google de "AHMET MARANKİ RENKLERİN SIRRINI ANLATIYOR" şeklinde yazıp ararsanız en üstteki link belki size yardımcı olabilir. bende MARANKİ nin kitabı var ordan yararlanıyorum genelde
GokseLiF ...siyah derken..duvarları mı siyah yaptıracaksın yoksa mobilyaların mı siyah olacak anlayamadım..Ben herzaman açık renkten yanayım...evim aydınlık olsun istiyorum.. :1hug:
benim bildğim lilanın sakinleştirici, huzur verici bir etkisi olmasına karşım, mor harekete geçirici ve depresyonu tetikleyici bir etkisi vardır. sürekli mor renge bakan, maruz kalan insanların intihar eğilimi gösterebilecekleri, depresyona girebilecekleri yönündedir...
benim 5 sene önce odamın duvarları lilaydı, odama her giren kişi huzur dolduğunu söyler ve yarım saat içinde yatağımda uykuya dalardı... günün hangi saatinde olduklarının önemi olmazdı...
jelibon cicim ben oturma odasına uzunn köşe takımı istiyorum plazmanın karşısına cok hoşuma diyoo
ne acıdan kullanışlı olmuyomuş?? bilgim olsun