Gelinlik Modelleri begendigim gelinlik ve kinalik

...............................................2 kez göndermişim sorry..

Son düzenleme:
İkiside çok güzelmiş baya zevklisiniz sanırım

tsk ederim.. zevklimiyim bilmiyorum yani kimine gore zevkli kimine gore zevksiz.. bence insan kendi begendigi seyleri almali yapmali cunku insanlara gore gidinince hic kimseyi 100% mutlu edemezsin. ben zevkimi seviyorum ve tsk ederim

gelinlik aysira gelinlikten hatırladığım kadarıyla bende bunu çok beğenmiştim gerçekten çok zevkli bi tercih allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah

tsk ederim canim. amin allah butun genc kizlara nasip eder ins bu duyguyu

canım birincisini beğenmedim rengi çok soluk bi de modelini de beğenmedim ama gelinlik çok güzel bayıldım:81: tabi iyice araştır yine de sen aceleye gelmesin.

kina kiyafeti cok guzel canim. Sadece rengini tenine uymazsa degistirebilirsin
tsk ederim guzelim, ya esmer oldugum icin pembe yakisacaktir diye dusunuyorum

canım birincisini beğenmedim rengi çok soluk bi de modelini de beğenmedim ama gelinlik çok güzel bayıldım:81: tabi iyice araştır yine de sen aceleye gelmesin.

haklisin canim tabiki iyice arastirmam lazim, bide canli gormek baska olabilir, sonucta resimler bazen insani yaniltabilir. yorum icin tsk ederim. bakalim hayirlisiyla geleyim turkiyeme artik arastiririm icime sinen bisi

konu sahibi arkadaşım merhaba, evlenmişsin öncelikle hayırlı olsun.. aboneliklerimi temizleyeyim derken gördüm buraya yorum yapmışım daha önce.. merak ettim bu gelinlik ve kına kıyafetlerini aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…