Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa evet benziyorlar yaa ama benimkisi daha guzel saka saka onuda cok begendim
canim bunlari aslinda buldum diyebilirimİkisi de çok güzel, doğru seçim yapmışsın. Umarım bulabilirsin :)
tabi bunlari alacgim daha garanti degil ustumde denemem lazim ve ustumde gormem lazim..İkisi de cok güzel,,ama arastırmaya devam et derim
haklisin canim ustumde nasil durduguna bakmam lazim, zaten fizigime oturani almak istiyorum daha cok ama bunlar sanki olur gibime geliyosenin seçtiğin hakkaten biraz daha iyi çünkü bu fuenteyi mankenin değil pronoviasta deneyenlerin üstünde gösteren fotoğraflar var ve hiç derli toplu durmuyor, eteğin tipi kayıyor resmen. seninki bu açıdan daha düzgün durur gibi duruyor. tabi her zaman, fiziğin de düzgün olsa, üstünde görmen lazım...
canım ben bu gelinliği denedim bel kısmı çok güzel duruyor. inceysen çok hoş olur. bana sadece etek kısmı biraz şatafatlı geldi. ama gerçekten çok güzel.:81:
bu gelinlik ayşiranın gelinliği, bende int de ve kataloglarında çok beğenmiştim ama bakmaya gittiğimde hayal kırıklığına uğradım, mankenin üstünde vardı denemedim bile..
hmm korkutuyorsun beni simdi yaa, bende buna odaklanmistim, icim rahat nasil olsa buldum diyodum ama canim haklisin bazen resimlerde bisiyi begenirken canli pekde oyle degil.mesela bi cok elbise netten siparis ediyorum bana gelince hayal kirikligi.
hayirlisiyla ayin 23de bi gelsem trye gelinliklere bakarim umarim aysirada baska guzel gelinlik vardir..
ya ben suan neyle karsilascagimi bilemedigim icin icimde cok buyuk bi korku var. gelinlik ve kinalik icin cok vaktimde yok en fazla iki hafta icinde gelinligim hazir olmali. umarim ank hayal kirikligina ugratmaz beni ve aysirada ugratmazevet malesef biçok sey resimde góründügünden çok farkli olabiliyor. aysiraya odaklanma, orayada bak tabi ama biçok gelinlik moda evlerinde hazir çok güzel gelinlikler bulabilirsin.
canım aysıranın gelınlıklerı harıka ve fıyatlar da dıger yerlere gore daha uygun..kalitesiz gibi de durmuyorlar..gerçi daha gidip bakmadım hiç gelinliklere ama vitrinlerde öyle en azından..hayırlısıyla gelınlık ıcın bakıcagım ilk yer aysira..
gelinlik için yorum yapmama gerek yok sanırım bayıldımm..
evet malesef biçok sey resimde góründügünden çok farkli olabiliyor. aysiraya odaklanma, orayada bak tabi ama biçok gelinlik moda evlerinde hazir çok güzel gelinlikler bulabilirsin.
Benim gelinliğimde aysiradandı kumaşları çok kaliteli gerçekten ve çok zarif modelleri ama hazır olunca fiziği bozuk arkadaşlarda problem olabilir o açıdan ben 36 almıştım şakdanak oturuverdi üzerime çok severek giydimm arkası ipli genelde modellerin..Mutluluklar canım bu arada...
bence ayşira sadece abartılıyor, veya daha düzgün bir moda evinde kaliteli bir gelinlik görmediyseniz, gördüğünüz en güzel gelinlikçi ayşira olabilir... zevkler ve renkler tartışılmaz fiziği düzgün arkadaşım...